I naši startupi mogu se natjecati za UiPathovo mentorstvo i eure

Autor: Lucija Špiljak , 13. kolovoz 2020. u 21:59
Fotolia

Na natjecanju u kategoriji ‘startup automation’ glavna nagrada je 50.000 eura.

Vodeća tvrtka za RPS (Robotic Process Automation) softver – UiPath – drugu godinu organizira UiPath Automation Awards natjecanje koje nagrađuje najperspektivnije tvrtke na području softvera za automatizaciju u dvjema kategorijama – startup i scaleup. Natjecanje je namijenjeno startupovima i tvrtkama u razvojnoj fazi, a koje posluju na području Srednje i Istočne Europe te Turske, što znači da se mogu prijaviti i hrvatske tvrtke. Cilj je identificirati nove tehnologije i tvrtke u regiji koje mogu imati globalni utjecaj i doprinijeti rastu ekosustava rješenja za automatizaciju.

U kategoriji startup automation mogu sudjelovati startupovi s timovima od dvoje ili više ljudi, koji imaju minimalni održivi proizvod (MVP) za automatizaciju i dosad su financiranjem prikupili maksimalno milijun dolara. Ekskluzivni sponzor ove kategorije je Microsoft koji će pobjedniku dodijeliti novčanu nagradu od 50.000 eura. Usto pobjednik dobiva mentorstvo UiPath stručnjaka, marketinšku i tehničku podršku tijekom 12 mjeseci. Kategorija scaleup automation je za timove od četvero ili više ljudi, koji su razvili funkcionalnu tehnologiju za automatizaciju.

Nagrada uključuje mentoriranje C-razine i podršku prodaji. U obje kategorije pobjednici dobivaju priliku da svoju tehnologiju predstave globalnim klijentima.

Startupovi i tvrtke u ranoj razvojnoj fazi na natjecanje se mogu prijaviti do 30. kolovoza putem službene mrežne stranice tvrtke UiPath.

Komentirajte prvi

New Report

Close