FrodX Webinar: Oslobodite potencijal za poslovni rast – Transformacija prodaje i marketinga pomoću umjetne inteligencije

Autor: Poslovni.hr , 09. lipanj 2023. u 09:03
Foto: PR

Tijekom webinara, stručnjaci tvrtke FrodX podijelit će praktična znanja o tome kako učinkovito iskoristiti AI u prodajnim i marketinškim strategijama.

U vrijeme koje karakterizira stalni tehnološki napredak, pred tvrtke se stavlja svakodnevni izazov traženja  inovativnih rješenja kojima će steći ili zadržati konkurentsku prednost.  Dok tvrtke nastoje optimizirati svoje prodajne i marketinške strategije, umjetna inteligencija (AI) donosi promjene pravila igre i pruža nove poglede na marketing i prodaju.

Dejan Blatnik, direktor tvrtke FrodX Hrvatska

Kako bismo vam približili mogućnosti transformacije koje primjena modernih tehnologija donosi najavljujemo webinar pod nazivom “Oslobodite potencijal za poslovni rast: Transformacija prodaje uz marketing vođen umjetnom inteligencijom”. Webinar u organizaciji tvrtke FrodX, jednog od vodećih pružatelja rješenja temeljenih na umjetnoj inteligenciji  u regiji ima za cilj pomoći tvrtkama da, uz primjenu umjetne inteligencije u marketingu i prodaji, iskoriste potencijal za rast poslovanja te omogućiti tvrtkama da kroz uvođenje raznih inovacija otkriju nove načine stvaranja vrijednosti za kupce, uz istovremeni rast tvrtke.

Na koje sve načine umjetna inteligencija može unaprijediti vaše poslovanje?

  • Umjetna inteligencija može vam pomoći u analizi ogromnih količina podataka o klijentima kako biste te podatke upotrijebili za predviđanje ponašanja kupaca, optimizirali svoje marketinške kampanje i potaknuli rast prodaje.
  • AI algoritmi mogu predvidjeti buduće trendove i ponašanje kupaca i otkriti koji su to proizvodi koje će najvjerojatnije kupiti. Tako ćete bolje razumjeti potrebe svojih kupaca i prilagoditi svoje prodajne i marketinške strategije.
  • AI može kreirati personalizirana iskustva vaših kupaca i kreirati visoko personalizirane marketinške kampanje koja će potaknuti dublji angažman i povećati vjernost vašem brandu.
  • AI također omogućuje tvrtkama pojednostavljene procese rada i učinkovitije korištenje resursa, što u konačnici dovodi do značajnih ušteda.

Tijekom webinara, stručnjaci tvrtke FrodX podijelit će praktična znanja o tome kako učinkovito iskoristiti AI u prodajne i marketinške strategije, temeljena na nizu uspješno odrađenih projekata. Upoznat ćete se s Omnichannel Customer Engagement rješenjem  koje omogućuje personaliziranija iskustva kroz više komunikacijskih kanala u vrijeme koje kupcu najviše odgovara.

Webinar  “Oslobodite potencijal za poslovni rast: Transformacija prodaje uz marketing vođen umjetnom inteligencijom ” nezaobilazan je događaj za marketinške stručnjake, voditelje prodaje,  poduzetnike i sve one koji žele realizirati puni potencijal svojih prodajnih i marketinških odjela i saznati najnovije trendove. Webinar se održava u srijedu, 14. lipnja od 9 do 11 sati, prijave su besplatne, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Za više informacija i registraciju posjetite poveznicu.

Tvrtka FrodX jedan je od vodećih pružatelja rješenja za Customer Experience (CX) rješenja temeljenih na umjetnoj inteligenciji usmjerenih za pomoć tvrtkama u poticanju rasta, poboljšanju korisničkog iskustva i optimizaciji poslovanja. Svojim jedinstvenim, multidisciplinarnim pristupom, uz pomoć tehnologije i vlastitog tima stručnjaka klijetima tvrtka FrodX pomaže u kulturološkoj i tehnološkoj transformaciji.

Komentirajte prvi

New Report

Close