FOTO: Stigao novi top model hrvatskog pametnog telefona – Noa H10

Autor: Poslovni.hr , 16. siječanj 2017. u 15:15
Foto: Press

Još jedan vrlo važan trenutak dogodio se za hrvatsku tvrtku Hangar 18 koja je razvila vlastitu robnu marku pametnih telefona Noa.

Stigao je novi top model – Noa H10. Ovaj „smartphone“ prvi na svijetu ima ugrađen novi MediaTek Helio x27 procesor s dvostrukom stražnjom kamerom i sedam načina snimanja.

Pametni telefon Noa H10 predstavlja krunu višegodišnjeg razvoja pametnih telefona, te spada u Element seriju uređaja. Element seriju pametnih telefona ističu posebno dizajnirani uređaji koji krajnjem korisniku nude dizajn i funkcije iz „premium“ segmenta uređaja po pristupačnijim cijenama. Ovaj model pojačat će poziciju tvrtke Hangar 18 i marke Noa na tržištima zemalja u kojima je Noa već prisutan (Hrvatska, Crna Gora, Slovenija, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Češka, Slovačka) te omogućiti ulazak na nova tržišta.

Radi se o novom top modelu Noa pametnih telefona koji prvi na svijetu donosi najbrži Helio X27 procesor s deset jezgri kojeg je izradio MediaTek, koje kucaju na taktu od 2,6 GHz. Uređaj raspolaže s 4 GB radne memorije kao i 32 GB interne memorije koje je proizveo Samsung. Zaslon veličine 5,5-inčna potpisuje Sharp, a dolazi izrađen u 2,5D tehnologiji i u Full HD rezoluciji 1080 x 1920. Ono što najviše izdiže ovaj model u usporedbi s prošlima je stražnja dvostruka Samsung kamera 2x 13 MP koje omogućuju „refokusiranje“ i naknadnu obradu, a opremljene četverostrukom (Double Dual Flash) LED bljeskalicom. Kamera omogućuje 7 načina snimanja. Ovo je zapravo prvi uređaj s dvostrukom kamerom na ovom čipsetu, kojeg je MediaTek razvijao od ožujka 2016. godine. Osim toga, uređaj ima i prednju „selfie“ Samsung kameru od 13 MP s ugrađenom svjetiljkom.

Za sigurnost se brine brz i precizan čitač otisaka prstiju. Operativni sustav na kojem je uređaj temeljen je Android 6.0 Marshmallows mogućnošću kasnije nadogradnje na Android 7.0. Tu je i snažna baterija s kapacitetom od 4000 mAh. Uređaj ima metalno kućište debljine 8,2 mm, a masa mu je 175 grama.

Komentari (2)
Pogledajte sve


Tko ovo još puši, kinez će staviti bilo koji logo dok plaćate. Tako na bang goodu isti telefon nosi ime UMI Z 5.5 i taj se poduzetnik vjerojatno hvali da je njihov UMI Z " kruna višegodišnjeg razvoja pametnih telefona ". Telefon košta 219,99$ sa besplatnom dostavom. Evo i link: http://bit.ly/2iM3Leg

navodno se ovo čudo kod nas proizvodi…misliš da lažu? po izgledu su identični…a vjerojatno lažu kao i većina…a na tu temu sam napisao odgovor na temi jesmo li balkanci..neki i dalje umišljaju da nismo.

Tko ovo još puši, kinez će staviti bilo koji logo dok plaćate. Tako na bang goodu isti telefon nosi ime UMI Z 5.5 i taj se poduzetnik vjerojatno hvali da je njihov UMI Z ” kruna višegodišnjeg razvoja pametnih telefona “. Telefon košta 219,99$ sa besplatnom dostavom. Evo i link: http://bit.ly/2iM3Leg

New Report

Close