Ericssonu dodijeljena Frost & Sullivanova nagrada za potporu tehnološkom liderstvu

Autor: Poslovni.hr , 22. svibanj 2015. u 12:38
Foto: Thinkstock

Ova nagrada potvrda je da tehnologija nagrađene kompanije ima visoki potencijal prihvaćanja na tržištu.

Ove godine Frost & Sullivan nagradio je Ericsson za potporu tehnološkom vodstvu prepoznavši ga kao kreatora jedinstvenog globalnog standarda za m-commerce. Svake godine, Frost & Sullivan dodjeljuje ovu nagradu kompaniji za razvoj pionirske tehnologije koja nije samo poboljšala postojeće proizvode već i omogućila razvoj novih proizvoda i aplikacija.

Ova nagrada potvrda je da tehnologija nagrađene kompanije ima visoki potencijal prihvaćanja na tržištu.

"Ericssonov portfelj vezan uz cjelovito m-commerce rješenje osigurava tehnologiju, platformu i potporu partnerima u uspjehu na složenom i fragmentiranom tržištu m- commercea," ističe Brent Iadarola, stariji direktor za globalna istraživanja u Frost & Sullivanu. Ericssonova m-commerce rješenja uključuju:

*Wallet Platform: Rješenje za mobilni novčanik koje krajnjim korisnicima omogućuje jednostavno obavljanje bankovnih transakcija, direktno s njihovog mobilnog uređaja, na siguran i prikladan način.

*Converged Wallet: Integrirano rješenje za mobilni novčanik koje spaja Ericssonov mobilni novčanik i platforme za naplatu. Operatorima omogućuje iskorištavanje postojećih resursa u isporuci sigurnih telekomunikacijskih i financijskih usluga.

* M-Commerce Interconnect: Usluga koja osigurava globalnu klirinšku kuću i međunarodno središte za usluge mobilnog plaćanja i pritom nudi međuoperativnost između pružatelja usluga mobilnog novčanika, kao i standardne mreže plaćanja.
 

* Profesionalne usluge: Opsežan niz profesionalnih usluga u rasponu od planiranja poslovanja, usklađenosti do migracije, implementacije i podrške u komercijalnom radu.
 

Komentirajte prvi

New Report

Close