DoMore: S FOI-ja na najjače tržište svijeta

Autor: Darko Bičak , 12. listopad 2022. u 22:00
Filip Bel, suosnivač i CEO startupa DoMore, koji je ušao u program Startup@FOI/PD

Radi se o programu podrške studentima FOI-ja u razvoju poduzetničke ideje te osnivanju i upravljanju vlastitim poduzetničkim pothvatom.

Varaždinski startup DoMore, koju su osnovali Filip Be i Jakov Glavina, već je prisutan na američkom tržištu gdje su dobili ugovor za veliku konzultantsku kuću u Teksasu za koju razvijaju kompletan IT okvir.

Bel i Glavina, diplomanti varaždinskog Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu (FOI) u utorak su ušli u FOI-jev program inkubacije tvrtki u razvoju Startup@FOI.

Radi se o programu podrške studentima FOI-ja u razvoju poduzetničke ideje te osnivanju i upravljanju vlastitim poduzetničkim pothvatom.

Kroz Startup@FOI Fakultet osigurava studentima financijsku i operativnu podršku kroz pokrivanje troškova ‘stanovanja’ tvrtke u Tehnološkom parku Varaždin te knjigovodstvenih i pravnih usluga na razdoblje od godine dana.

DoMore u svom portfoliju nudi usluge razvoja mobilnih i web aplikacija, custom backend rješenja te realizaciju projekata od ideje do finalnog rješenja.

“Do prvog klijenta došli smo zahvaljujući studentskom networkingu, koji je značajno zastupljen na našem Fakultetu, a zahvaljujući brojnim studentskim prilikama i ovom programu imamo perspektivu za brz napredak i širenje i prema drugim IT tržištima”, ističe Filip Bel.

Komentirajte prvi

New Report

Close