VIDEO: Razbijte strahove i počnite uspješno prodavati

Autor: Poslovni.hr , 23. srpanj 2021. u 08:35

Prva pomisao na prodaju, kod većine ljudi je slika  trgovačkih putnika koji idu od kuće do kuće nudeći neki proizvod ili uslugu, kao i TV prodaja s dobro poznatom rečenicom „To još nije sve, dobit ćete i set noževa“. Međutim, uvijek treba imati na umu da prodaja nije žicanje, već pomoć.

Koje su najčešće pogreške koje poduzetnici rade kod prodaje, a kojih bi pet savjeta svi koji se bave prodajom trebali svakodnevno primjenjivati, pitanja su koja je, u novoj epizodi Malih savjeta za veliki biznis, naša Martina Mršić postavila Danijelu Bićaniću. Danijel je vrsni prodajni trener, poduzetnik i vlasnik tvrtke Bićanić Consulting,  čovjek koji je, svojim nekonvencionalnim objavama, postao hit na LinkedIn-u.

Ovi kratki i konkretni savjeti, bez puno teorije, namijenjeni su poduzetnicima koji se još bore s društvenim mrežama i digitalnim marketingom, ali i onima koji žele naučiti više. U svakom slučaju, cilj nam je da budemo pitki, jasni i zanimljivi i veselimo se vašem feedbacku da u tome budemo što bolji.

New Report

Close