VIDEO: Put do poslovnih uspjeha popločan je ‘bussines fuc*upsma’!

Autor: Majda Mikulandra , 20. kolovoz 2021. u 11:05

Neuspjesi su stepenice do uspjeha. Ako ne pogriješimo, kako ćemo naučiti?  Međutim, danas živimo u toj nekoj kulturi diktature uspjeha, pa svi oni koji i žele nešto reći na temu svojih neuspjeha, boje se zbog toga da ne ispadnu luzeri. Mislite da postoji poduzetnik koji nije doživio neuspjeh? Naprotiv, većina njih kaže da je upravo nakon nekog velikog neuspjeha ili pada, baš doživjela procvat i onaj neki „a-ha“ moment.

Vjerovali ili ne, dosadno je i sterilno, na društvenim mrežama stalno pričati o svojim uspjesima, pa je zato naša Martina Mršić, kako bi bila primjer drugima, u novoj epizodi “Malih savjeta za veliki biznis”, odlučila govoriti o svojim pogreškama ili popularno zvanim, nemojte zamjeriti, „bussines fuc*ups“.

Ovi kratki i konkretni savjeti, bez puno teorije, namijenjeni su poduzetnicima koji se još bore s društvenim mrežama i digitalnim marketingom, ali i onima koji žele naučiti više. U svakom slučaju, cilj nam je da budemo pitki, jasni i zanimljivi i veselimo se vašem feedbacku da u tome budemo što bolji.

New Report

Close