VIDEO: Kako napraviti makeover za sreću i uspjeh?

Autor: Poslovni.hr , 02. prosinac 2021. u 11:46
Foto: PD

Kako se redizajnirati i napraviti “makeover” vrijednosti i kriterija prema kojima se vrednujemo,  pogledajte u novom video tutorijalu serijala „Govornik by Melita Pavlek“.

Svi smo mi, na neki svoj način, uspješni i autentični. No, ponekad je teško zadržati dovoljnu količinu pozitive, da bismo ostali u takvom uvjerenju. Zato je dobro podsjetiti se na to, redizajnom vrijednosti, koji podrazumijeva o i redizajn sreće i uspjeha. Kako se redizajnirati i napraviti “makeover” vrijednosti i kriterija prema kojima se vrednujemo,  pogledajte u novom video tutorijalu serijala „Govornik by Melita Pavlek“.

Melita je dugogodišnja komunikacijska trenerica koja je svoje znanje oblikovala u kratke video tutoriale o javnom nastupu, namijenjene prvenstveno poduzetnicima, obrtnicima, voditeljima timova i liderima koji svakodnevno moraju uspješno javno komunicirati kako bi uspješno poslovali, ali i svima koji svoje javne nastupe žele poboljšati i dodatno se educirati. U poslovnom svijetu, imajući u vidu ubrzavanje i hiperprodukciju informacija, važno je znati kako jednostavno, ciljano i kratko komunicirati stavove i brend, pa svi koji žele ostvariti utjecaj u svojoj okolini, bez obzira na to vode li tvrtku od sto zaposlenih ili odjel s petero kolega, trebaju „brusiti“ svoje vještine javnog nastupa i prezentacija.

Komentirajte prvi

New Report

Close