VIDEO: Društvena mreža koja je u zadnje vrijeme ‘buknula’, a ondje su i sve tvrtke

Autor: Poslovni.hr , 02. srpanj 2021. u 08:45

LinkedIn je društvena mreža koja je u zadnje vrijeme “buknula”, veća je interakcija, a ondje su i sve tvrtke zbog tzv. „employer brandinga“. No, s druge strane, čuju se i komentari kako LinkedIn služi samo za uhođenje drugih i špijunažu tuđih CV-jeva. O svim izazovima ove društvene mreže te kako iz nje izvući ono najbolje, Martina Mršić je razgovarala s certificiranom Linkedin stručnjakinjom Majom Puškarić, koja je zbog novog videa Malih savjeta za veliki biznis došla čak iz Beča.

Maja je poduzetnica i marketingašica, porijeklom iz Hrvatske, a trenutno živi s obitelji u Beču. Njena teza je da se svaki biznis može izgraditi preko društvenih mreža, te joj je misija podići svjesnost o važnosti brandiranja poslodavaca, ali i zaposlenika, na društvenim mrežama, a pogotovo na LinkedInu.

Ovi kratki i konkretni savjeti, bez puno teorije, namijenjeni su poduzetnicima koji se još bore s društvenim mrežama i digitalnim marketingom, ali i onima koji žele naučiti više. U svakom slučaju, cilj nam je da budemo pitki, jasni i zanimljivi i veselimo se vašem feedbacku da u tome budemo što bolji.

New Report

Close