VIDEO: Brokeri identificiraju vaše rizike i pomažu da uspješnije poslujete

Autor: Poslovni.hr , 14. svibanj 2021. u 08:47
Foto: PD

Kako brokeri mogu olakšati poslovanje klijentu saznali smo iz prve ruke, od tvrtke ANO Insurance Solutions i njenih šefova – Anđele Buconjić Šutija, glavne direktorice i Tina Lesića, izvršnog direktora. Tvrtka je to s više od dvadeset godina iskustva, a njihovi brokeri u osiguranju ekskluzivni su partneri Aon grupe – vodećeg svjetskog pružatelja usluga upravljanja rizicima.

U usporedbi s ostatkom Europske unije, Hrvatska i dalje kaska na polju premija osiguranja. Naime, prosječna premija osiguranja po stanovniku u Hrvatskoj, tijekom prošle godine, iznosila je 342 eura, dok je prosjek na razini Europske unije čak 2170 eura.  Kod nas i dalje vrijedi pravilo da, pojedinci  ili društva, osiguranja sklapaju tek kada se od njih to zatraži, a ne kada to žele. Ipak, unatoč brojnim preprekama, ovo tržište nudi ogroman prostor za rast.

I u Hrvatskoj postoje ovlašteni brokeri koji su spona između klijenata, koji se u biznisu susreću s određenim rizicima, i osiguravatelja, te je njihova zadaća te rizike umanjiti ili , kroz strateško planiranje, potpuno neutralizirati. Brokeri stvaraju nova i inovativna rješenja i svojim znanjem pomažu klijentima da imaju dugoročno održivo poslovanje.

Na koje vam sve načine brokeri mogu pomoći u dugoročnom održivom poslovanju, zašto sve ozbiljne svjetske tvrtke koriste usluge brokera te zašto bez brokera nijedna tvrtka ne može ući na najveće svjetsko osigurateljsko tržište, londonski Lloyd pogledajte u novom videu Malih savjeta za veliki biznis s Martom Duić.

Komentirajte prvi

New Report

Close