Za vikend u Beogradu organizirano cijepljenje poduzetnika iz regije

Autor: Poslovni dnevnik , 26. ožujak 2021. u 08:00
Za poduzetnike i njihove radnike osigurano je 10.000 doza cjepiva/SHUTTERSTOCK

Za poduzetnike i njihove radnike iz BiH, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Albanije i Kosova osigurano je 10.000 doza cjepiva.

U Beogradu će ovog vikenda biti organizirano cijepljenje poduzetnika i njihovih zaposlenika iz BiH, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Albanije i Kosova, a osigurano je 10.000 cjepiva, rekao je Marko Čadež, predsjednik Privredne komore Srbije.

Čadež je rekao da je Komora, u suradnji s vladom Srbije, organizirala cijepljenje nekoliko tisuća poduzetnika i radnika u kompanijama u Srbiji, te dodao da je kao novi korak u toj akciji osigurala i 10.000 doza cjepiva za poduzetnike i radnike iz regije.

“Mi smo jedna regija, naše ekonomije su tijesno povezane i samo zajedno možemo pobijediti ovu pandemiju”, rekao je Čadež nakon sastanka s Jelenom Borovinić Bojović, ministricom zdravlja Crne Gore.

Čadež, koji je i predsjednik Upravnog odbora Komorskog investicijskog foruma Zapadnog Balkana, istaknuo je da Privredna komora Srbije želi pomoći i susjedima kako bi sačuvali svoje ekonomije, jer samo tako cijela regija može ići naprijed. On je dodao da je procedura cijepljenja poduzetnika iz regije krajnje jednostavna.

“Potrebno je samo da se kompanije iz zemalja regije jave svojim gospodarskim komorama koje će u koordinaciji s Privrednom komorom Srbije organizirati cijepljenje u Beogradu”, objasnio je Čadež.

Jelena Borovinić Bojović, zahvalila je Čadežu za organizaciju cijepljenja poduzetnika iz regije. Ona je pozvala poduzetnike iz Crne Gore, posebno ugostitelje zbog nadolazeće turističke sezone, da se jave Privrednoj komori Crne Gore kako bi organizirali cijepljenje.

Komentirajte prvi

New Report

Close