U Beogradu se nekad uglavnom dolazilo zbog roštilja, a svatko je imao preporuku za bar jednu kafanu gdje se jede baš najbolja pljeskavica, najbolji ćevapi ili “the” vješalica.
No, glavni grad Srbije već odavno nije samo mjesto za roštilj, već nudi gomilu drugih opcija i ozbiljnu gastronomiju. Tome u prilog svjedoči i novi popis restorana u Beogradu s Michelinovim preporukama za 2023. Na njemu je 17 restorana. Iako još nije dodijeljena niti jedna zvjezdica, svi su restorani od prošle godine ostali u vodiču, s dodatkom tri nova.

Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu