Regionalna konferencija posvećena gastronomiji koja okuplja nekoliko stotina sudionika, predavača i izlagača, “Food Talk”, održana je po prvi puta u Dorćol Platzu u Beogradu uz niz zanimljivih tema. Od toga kako je sve poskupjelo i nazire li se kraj krizi do kuhara Michelinovih zvjezdica koji su dijelili svoja iskustva.
Inflacija glavni faktor
U prvom panelu, lideri prehrambene industrije regije sumirali su 2023. i iznijeli prognoze za nadolazeću godinu. Sudjelovali su Igor Janković, direktor marketinga Carnexa, Aleksandar Stamevski, direktor kompanije Stamevski, Miloš Milićević, key acconut manager kompanije Danubius i Ivan Jovanović, menadžer korporativnih poslova i održivosti kompanije Bambi. Zajednička briga svima bilo je poskupljenje sirovina, koje je u konačnici poskupjelo i njihove proizvode.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu