Počela izgradnja Montis Mountain Resorta

Autor: Poslovni dnevnik , 10. studeni 2021. u 22:00
Foto: www.hotelmontis.me

Planira se zapošljavanje 260 stalnih i 60 sezonskih radnika.

U Kolašinu je počela izgradnja Montis Mountain Resorta, najvećeg hotela s pet zvjezdica na sjeveru Crne Gore, koji će imati 238 smještajnih jedinica. Planira se zapošljavanje 260 stalnih i 60 sezonskih radnika, javlja Pobjeda.

Radoica Vuković, suosnivač i direktor kompanije Montenegro Luxury Hotels and Resorts, koja gradi Montis Mountain Resort, kaže kako je planirano da prva faza projekta završi u lipnju 2023., a da prvi gosti dođu 2024. godine. Upravljanje će biti povjereno crnogorskom hotelskom operateru Montenegro Stars.

“Zamišljen je kao hotel koji će imati atraktivnu ponudu tijekom cijele godine i sadržaje namijenjene dnevnim posjetiteljima, ali i stanovnicima Kolašina.

Ponudu hotela dopunjuju hotelska pivnica, 3D kino i urbani vrt”, objasnio je Vuković, dodajući da će spa centar zauzeti 1200 četvornih metara, s teretanom, saunama, slanom sobom i bazenom, dok će multifunkcionalna dvorana moći primiti 400 osoba, što značajno povećava ponudu konferencijskog turizma na sjeveru zemlje.

Očekuju goste iz Albanije, Srbije, Bosne i Hercegovine te s juga Hrvatske, ali i Rusije, Ukrajine, Bjelorusije i Kazahstana, te Francuske, Njemačke i Velike Britanije.

U Kolašinu, crnogorskom skijaškom centru, trenutačno se gradi sedam luksuznih hotela.

Komentirajte prvi

New Report

Close