Njemačka tvrtka iz auto industrije traži partnere u susjednoj državi

Autor: Poslovni dnevnik , 07. srpanj 2023. u 07:00
Foto: Shutterstock

Njemačka tvrtka ističe kako je spremna uložiti napore i sredstva za tvrtke koje su na početnom putu razvoja u ovom segmentu.

Njemačka tvrtka specijalizirana za proizvodnju i razvoj tehnologija (strojeva) za testiranje i ispitivanje komponenti u automobilskoj industriji traži poslovnog partnera u BiH, priopćeno je iz Predstavništva njemačke gospodarske komore u Bosni i Hercegovini (AHK).

– Tražimo tvrtku iz područja proizvodnje specijalnih strojeva ili tehničkih usluga/održavanja koja će nas podržati u proizvodnji, montaži, održavanju i naknadnoj podršci strojeva i postrojenja u sklopu ovih projekata – stoji u objavi. To su posebna postrojenja za montažu i ispitivanje komponenti elektroenergetike. Idealan partner proizvodi/distribuira sljedeće proizvode/nudi sljedeće usluge:

Opcija 1: Partnerska tvrtka je pružatelj usluga u području tehničke podrške, montaže, puštanja u pogon, održavanja i popravaka.

Opcija 2: Partnerska tvrtka nema vlastiti proizvod, ali pruža usluge strojarstva (build-to-design) te pruža podršku i elektroinstalacije te usluge na licu mjesta kod naručitelja.

Opcija 3: Partnerska tvrtka sama proizvodi strojeve, ali u drugom tržišnom segmentu – dakle ne u području tehnologije montaže i testiranja za automobilsku industriju.

Njemačka tvrtka ističe kako je spremna uložiti napore i sredstva za tvrtke koje su na početnom putu razvoja u ovom segmentu. Rok za prijavu je 17. srpnja, navedeno je u objavi koja je izazvala veliku pozornost u poslovnim krugovima u BiH.

Komentirajte prvi

New Report

Close