Natjecanje startupa prvi put u potpunosti online

Autor: Poslovni dnevnik , 20. travanj 2020. u 21:59
PowerUp! natjecanje u Srbiji se održava treći put, a na njemu ove godine sudjeluje osam startupa /Slavko MidŽor/PIXSELL

PowerUp! Izazov je natjecanje koje se održava šestu godinu zaredom.

Treći put u Srbiji, zbog pandemije prvi put u potpunosti online, 27. travnja održat će se lokalno izdanje natjecanje PowerUp! by InnoEnergy, a pobjednički tim predstavit će se u Poljskoj uz priliku za nagradu od 50.000 i investiciju od 150.000 do nekoliko milijuna eura, piše eKapija.

PowerUp! Izazov je natjecanje koje se održava šestu godinu zaredom, a usmjereno je na startupe iz srednje i istočne Europe iz područja energije, čistih tehnologija, mobilnosti, internet sigurnosti, pametnih gradova i čistog zraka. Gledatelji će imati priliku čuti i priču jednog od uspješnih startupa iz InnoEnegy mreže.

Startupi koji će se natjecati su: EnergyPulse s uređajem za prikupljanje podataka i optimizaciju industrijskih procesa, Nanobile sa sustavom za optimizaciju parkiranja na javnim i privatnim parkiralištima, CYRBS koji ima novi sustav za kočenje sa smanjenom potrošnjom goriva, OdoRide s održivim rješenjem za transport ljudi i robe kroz središta pametnih gradova, zatim TajfunHill s univerzalnim operativnim sustavom koji omogućava agregaciju i kontrolu svih distribuiranih enegetskih resursa i pametih uređaja, WhiteLemur koji nudi biorazgradive zamjene za petrokemijske materijale te Perun Bike, proizvođač električnog bicikla inovativnog dizajna i tehnologije.

Komentirajte prvi

New Report

Close