Investitori iz Saudijske Arabije i Indije preuzeli luksuzni hotel smješten u stogodišnjoj vili

Autor: Poslovni dnevnik , 07. veljača 2023. u 07:00
Foto: Shutterstock

Luksuzni boutique hotel Heritage Krone smješten je u stogodišnjoj austrougarskoj vili na Ilidži, u jednom od najljepših dijelova Sarajeva.

Hotel Krone u Sarajevu preuzela je nova tvrtka. O tome je hotel obavijestio javnost. Ovom prilikom vas obavještavamo da je upravljanje hotelom Krone i restoranom Cordoba-Ilidža preuzela nova kompanija New Oasis.

Cilj nam je održati zadovoljstvo naših klijenata i gostiju, te ćemo u tom pravcu i djelovati – poručuju iz ovog hotela. Kako prenosi BiznisInfo.ba, vlasnici kompanije New Oasis su Abdallah Ahmed Bingaboos iz Jeddaha u Saudijskoj Arabiji i Ali Akbar Pattar Kadavan iz Indije. Tvrtka New Oasis osnovana je krajem prošle godine.

Luksuzni boutique hotel Heritage Krone smješten je u stogodišnjoj austrougarskoj vili na Ilidži, u jednom od najljepših dijelova Sarajeva.

Objekt na ovom mjestu izgrađen je davne 1907. godine. Hotel je renoviran 2016. godine. Stoga je Hotel Krone dio kulturne baštine Bosne i Hercegovine. O tome svjedoče rijetki i unikatni artefakti koji su pažljivo uklopljeni u interijer ove jedinstvene građevine.

Ovaj hotel s halal certifikatom sada nudi restoran, SPA centar itd. i mnoge druge sadržaje. Jedna od posebnosti je i luksuzno opremljeni restoran okružen zelenilom i znamenitostima.

U neposrednoj blizini su termalni izvori, kao i svjetski poznati ratni tunel, Tunel spasa, koji je tijekom agresije na BiH bio jedina poveznica Sarajeva sa svijetom.

Komentirajte prvi

New Report

Close