Igman potpisao ugovore vrijedne 80 milijuna KM

Autor: Poslovni.hr , 09. veljača 2024. u 21:00
Foto: Shutterstock

Ovi su poslovni važni jer je Saudijska Arabija jedan od ključnih pokretača globalne vojne industrije.

Poduzeće namjenske industrije Igman Konjic jučer je svečano potpisalo dva nova ugovora vrijedna 80 milijuna KM na sajmu vojne industrije World Defense Show 2024. koji se održava u Saudijskoj Arabiji.

World Defense Show, sajam vojne industrije koji se od 4. do 8. veljače održao u Rijadu, glavnom gradu Saudijske Arabije, i ove je godine okupio više od 750 izlagača iz više od 45 zemalja, a među dužnosnicima koji su prisustvovali prestižnom networking događaju su partnerstva i razmjene znanja u oblasti obrambene industrije bili su i predstavnici Bosne i Hercegovine i tvrtke Igman iz Konjica.

Izaslanstvo Igmana, predvođeno direktorom Đahidom Muratbegovićem i izvršnim direktorom Arminom Sarajlićem, u pratnji veleposlanika Bosne i Hercegovine u Kraljevini Saudijskoj Arabiji Razima Čolića, iskoristilo je priliku za susrete s poslovnim partnerima i potpisivanje važnih ugovora sa Zborom narodne garde i Ministarstvom odbrane. obrane KSA.

– Kraljevina Saudijska Arabija jedan je od ključnih pokretača globalne vojne industrije. Pokazuju to i podaci o stalnom ulaganju u jačanje njihovih obrambenih sposobnosti, stoga veseli činjenica da našim proizvodima opskrbljuju svoje oružane snage. To je dokaz naše kvalitete i spremnosti da odgovorimo zahtjevnom tržištu, a posebno nas raduje kontinuirana suradnja s obrambenim institucijama Kraljevske Saudijske Arabije, koja je započela prije nešto više od jednog desetljeća – kazao je direktor Igmana Đahid Muratbegović.

Komentirajte prvi

New Report

Close