East Gate Mall počinje s radom 29. listopada, imaju jednu posebnu prednost

Autor: Poslovni dnevnik , 19. listopad 2021. u 07:23
Najveći trgovački centar u Sjevernoj Makedoniji investicija je albanskog Balfin Groupa/Press photo

East Gate Mall prostire se na pet razina, ima više od 57.000 četvornih metara prodajnog prostora i čak 2000 parkirnih mjesta, što ga čini najvećim trgovačkim odredištem u cijeloj Sjevernoj Makedoniji.

Trgovački centar East Gate Mall u Skoplju, glavnom gradu Sjeverne Makedonije, investicija albanskog Balfin Groupa, bit će otvoren 29. listopada ove godine.

East Gate Mall prostire se na pet razina, ima više od 57.000 četvornih metara prodajnog prostora i čak 2000 parkirnih mjesta, što ga čini najvećim trgovačkim odredištem u cijeloj Sjevernoj Makedoniji i tom dijelu regije.

Procjenjuje se da će East Gate Mall godišnje posjetiti 12 milijuna kupaca, javlja Indikator.ba.

Trgovački centar bit će prepoznatljiv po jedinstvenoj ponudi koja objedinjava više od 220 velikih svjetskih i regionalnih brendova u svim kategorijama, od mode, preko restorana, elektronike, kućnog pribora, ponude za djecu, do kine i zabave.

Neki od poznatih brendova koji će se naći na ovoj toj destinaciji su Zara i Zara Home, Armani Exchange, Calvin Klein, Sinsay, Mango, XYZ, Kiko, Reserved, Oysho, The Athletes Foot, Twinset, Patrizia Pepe, XYZ, Valentino, Tods, Furla, Neptun Electronics, Dsquared2, Pandora, Massimo Dutti, De Facto, Madame Coco, Babor Cosmetics, Prenatal i mnogi drugi.

Sve svjetske maloprodajne kompanije dolaze s punim portfeljem svojih proizvoda. Veličina trgovina je impresivna jer se prostiru u prosjeku na 2000 kvadrata. Posebna prednost East Gate Malla je pozicija udaljena samo pet minuta od središta glavnog grada Sjeverne Makedonije, uz autocestu M4.

Balfin Group, najveći je abanski i regionalni investicijski fond, koji ulaže u razvoj nekretnina, maloprodaju, trgovinu i industrijski prostor, usluge, financiranje kupaca, rudarsku industriju, turizam, energetiku, bankarstvo i poljoprivredu.

Komentirajte prvi

New Report

Close