Crnogorska kompanija Okov otvorila prodajni centar i u Čačku

Autor: Poslovni dnevnik , 24. ožujak 2021. u 22:00
Trgovac opremom za radionice, vrtove i kućanstva zaposlio je u Čačku 50 radnika/PD

Riječ je o sedamnaestom maloprodajnom objektu te kompanije, a drugom u Srbiji, čime je nastavljeno planirano širenje na tom tržištu.

Kompanija Okov, vodeći crnogorski trgovac opremom za radionice, vrtove i kućanstva, početkom ovog tjedna otvorila je prodajni centar u Čačku. Riječ je o sedamnaestom maloprodajnom objektu te kompanije, a drugom u Srbiji, čime je nastavljeno planirano širenje na tom tržištu.

Okov centar u Čačku prostire se na 3500 kvadrata te nudi više od 40.000 artikala. “Prije dvije godine otvorili smo prodajni centar u Beogradu i tako predstavili naš maloprodajni koncept tržištu Srbije. Koncept je brzo stekao popularnost i za kratko vrijeme postali smo omiljeno mjesto za kupovinu proizvoda za radionicu, vrt i kućanstvo. To nam je dalo vjetar u leđa za otvaranje prodajnih centara u drugim gradovima Srbije”, ističe menadžment kompanije.

Uvjereni su da je Čačku, kao gospodarskom središtu zapadne Srbije, nedostajala takva trgovina i da će se lokalnom stanovništvu svidjeti njihova ponuda.

Okov centri su, navodi se, prepoznati kao mjesto gdje se može pronaći sve “od igle do lokomotive”, ali i dobiti koristan savjet.

“Za to su zaslužne stručne obuke koje organiziramo za svoje radnike. Posao u novootvorenom centru dobilo je 50 Čačana koji su u prethodna dva mjeseca prošli sve pripreme kako bi na pravi način mogli uslužiti kupce”, navodi se u priopćenju.

Inače, razvoj kompanije počinje 1994. kada su Stanka i Gojko Bajović osnovali Okov i prvu trgovinu otvorili u obiteljskoj kući u Podgorici.

Komentirajte prvi

New Report

Close