VIP Management Program za razvoj osobnog branda i jačanje liderskih vještina

Autor: Promo , 11. veljača 2019. u 10:19
Foto: Promo

Sva potrebna znanja te korisne metode i tehnike polaznici će moći svladati tijekom 4 modula programa.

Lideri, poduzetnici i top menadžeri donose teške odluke i svojim utjecajem značajno određuju smjer razvoja tvrtke ili organizacije. Nerijetko je utjecaj sposobnog top i visokog menadžmenta kao i lidera ključan u stvaranju pozitivne, proaktivne i motivirajuće organizacijske klime koja garantira dobre poslovne rezultate i zadržavanje sposobnih zaposlenika. Umijeće uvjeravanja i poznavanja psihologije utjecaja stoga je pretpostavka uspješnog poslovanja, prenošenja vizije, rukovođenja, motiviranja, pregovaranja i prodaje.

VIP Menadžment Program – Influence, Power and Personal Branding for Leaders u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra i Ciceron komunikacija intenzivni je program namijenjen najvišim razinama menadžmenta, uprava i poduzetnika. Osmišljen je za jačanje osobnog liderskog potencijala, samosvijesti i komunikacijskog utjecaja. Konačan rezultat je osobni rast pojedinca i jačanje osobnog brenda. To znači izgradnja samosvjesnog i uvjerljivog komunikatora koji snagom svog utjecaja može značajno podići razinu organizacijske kulture, motivacije i posljedično poslovne uspješnosti i ugleda poduzeća.

Sva su predavanja utemeljena na brojnim praktičnim primjerima i vježbama. U radu se posebna pozornost posvećuje vježbanju i analiziranju vlastitog javnog nastupa i komunikacijskoga stila. Tijekom ovog edukacijskog programa polaznici će imati priliku intenzivno raditi na osobnom rastu i razvoju, učiti kako se adekvatno predstaviti i koristiti emocionalnu inteligenciju.

Voditeljica programa Mirela Španjol Marković jedna je od vodećih hrvatskih poslovnih konzultantica. Direktorica je i vlasnica tvrtke Ciceron komunikacije, specijalizirane za treninge iz područja retorike, komunikacijskih i prodajnih vještina i leadershipa, a tijekom svoje dugogodišnje prakse održala je mnoštvo treninga u najvećim domaćim i inozemnim tvrtkama.

Sva potrebna znanja te korisne metode i tehnike polaznici će moći svladati tijekom 4 modula programa:

MODUL 1: Building Power and Influence as a leader (CEO Power and the Use of Tactical Influence)

MODUL 2: Media Training for Executives (Prepare & Coach Executives Through Media)

MODUL 3: Powerful Communication and Discussion for Leaders

MODUL 4: Personal Branding tailor made for CEOs & Senior Executives

U tijeku su upisi na sve edukacijske programe u sklopu Mirakul Akademije.

Sve dodatne informacije o programima, predavačima i uvjetima upisa možete pogledati na web stranicama www.mirakul.hr/edukacijski-centar/najava-edukacijskih-programa ili poslati upit na edukacija@mirakul.hr

New Report

Close