Uz ove gadgete život svakog poslovnjaka bit će lakši

Autor: PD native , 22. ožujak 2018. u 08:20
Foto: Promo

Sve ove i mnoge druge proizvode moguće je nabaviti i online.

Živjeti u poslovnom svijetu nije uvijek lako, a stalne obaveze, stres, poslovna putovanja i stalna zvonjava mobitela dijelom su svakodnevice gotovo svakodnevnog uspješnog poslovnog čovjeka. Čuda tehnologije i velikih umova ipak su se odlučila pobrinuti se i za njih, pa tako na tržištu postoji nekolicina proizvoda koja egzistiranje u poslovnom svijetu čini lakšim. Pametna prtljaga nekada će misliti umjesto vas, život s jednom karticom postaje moguć, a prijenosni punjači olakšavaju život.

Zbog ovog gadgeta nećete izgubiti prtljagu

Pametna prtljaga može biti fantastično ulaganje, naročito ako su poslovni putevi dio vašeg poslovnog života, a svakako može poslužiti i na privatnim putovanjima kako biste znali da je vaša prtljaga uvijek na sigurnom. Sadrži bateriju za napajanje vašeg mobitela i prijenosnog računala, što je savršeno kada vam let kasni i još uvijek želite poslati nekoliko e-mailova ili provjeriti nešto drugo o vašem odredištu. Ono najvažnije jest da ćete ovaj kovčeg teško izgubiti, jer s ugrađenim GPS-om pronaći ćete ga bez većih problema.

Ovaj kovčeg možete naručiti na službenoj Bluesmart stranici, a online kupovina olakšana je s nekoliko dostupnih metoda plaćanja.

Imajte uvijek ispeglanu košulju

Poslovna putovanja mogu biti naporna, a količina sastanaka može dosegnuti i nekoliko njih na dan. Kodeks oblačenja na sastancima nerijetko zahtjeva tzv. poslovni izgled, a prvo što bismo mogli uklopiti u svoj outfit sigurno jest košulja. Nerijetko nošenje samo još jedne košulje (isključujući onu koju imate na sebi) iziskuje i nošenje pegle ili jednostavno prihvaćanje da vam košulja na sastanku neće biti idealno ravna. Netko se dosjetio kako doskočiti tom problemu, a njegov patent zove se shirt shuttle. Ovaj gadget omogućuje vam idealno ravnu košulju u svim uvjetima, a možete ga spremiti i u poslovnu torbu kako se za drugi sastanak ne biste morali vraćati u hotel ili apartman u kojem ste odsjeli. Sve što trebate napraviti jest posegnuti za vašim pretincem za košulje gdje će vas dočekati košulja kao izvađena iz ormara.

Do ovog proizvoda možete doći naručivši ga na službenoj Shirt Shuttle stranici, a plaćanje je moguće debitnim i kreditnim karticama.

Dobar san pola je zdravlja

Poslovni svijet sa sobom donosi i nerazmjerne količine stresa, a briga o zdravlju nerijetko padne u drugi plan. Beddit je ultra tanki uređaj koji ide ispod vaših plahta, pretvarajući vaš krevet u pametan krevet. Uparen s pametnim telefonom, uređaj može doći do podataka poput otkucaja srca, disanja, hrkanja i vremena spavanja. Aplikacija vam daje svakog jutra osobni rezultat spavanja i nudi personalizirane savjete za poboljšanje kvalitete spavanja koje je nužno za zdrav i produktivan život.

Beddit možete kupiti jednoj od najvećih adresa online trgovine, Amazonu, a s razvijenim mogućnostima kartičnog poslovanja prilikom kupovine ne biste trebali imati problema.

Život samo s jednom karticom je moguć

Jeste li još jedan poduzetnik kojeg frustrira nošenje čitavog zbira kartica? Ako je odgovor da, trebali biste nabaviti pametan novčanik. Ova tehnologija će vam omogućiti da čitav novčanik smjestite u svoj pametni telefon. To ne vrijedi samo za vaše debitne kartice i kreditne kartice, već i za kartice lojalnosti i slične druge koje ste putem sakupili. Masterpass digitalni nočanik je sposoban pretvoriti 10.000 kartica u jednu, pa će kupnja biti lakša i jednostavnija bez straha od gubitka kartica ili gotovine.

Masterpass još nije dostupan u Hrvatskoj, no vjerujemo kako je baš ovo proizvod kojeg mnogi priželjkuju.

Neka vaš mobitel uvijek bude napunjen

Biti dijelom poslovnog svijeta znači stalno biti dostupan na mobitelu, pratiti društvene mreže i u hodu odgovarati na mailove. Mobilni uređaji nekada ne mogu izdržati taj napor, pa ostanemo bez baterije onda kada nam je najviše potrebna. Mophie je prijenosni punjač istančanog dizajna, a s dva utora može napuniti čak dva mobilna uređaja. Svoj mobilni uređaj moći ćete napuniti i do osam puta bez da ste svoj prijenosni punjač prethodno napunili doma, što znači da ga samo trebate imati na pravom mjestu i u pravo vrijeme.

Ovaj prijenosni punjač možete kupiti putem Amazona, a dostupan je u nekoliko boja.

Sve ove i mnoge druge proizvode moguće je nabaviti i online, a kada je riječ o kupnji online, ona je s godinama postala pravilo među korisnicima kartica i njih čak 85% je prema istraživanju MasterIndex Hrvatska 2017. do sada nešto kupovalo online. Isto istraživanje potvrđuje i trend rasta popularnosti plaćanja karticama. To je moguće objasniti jednostavnošću i brzinom beskontaktnog plaćanja koje omogućava brze transakcije, a ako vaša kupnja prelazi 100 kuna potreban vam je samo PIN ili potpis kako biste kupovinu i dovršili. Prije samo tri godine beskontaktno je plaćalo tek 10 posto korisnika kartica, dok je danas taj broj narastao na gotovo šest puta više (59%). Ta će brojka zasigurno nastaviti eksponencijalno rasti jer je riječ o karticama s čip tehnologijom, najnovijim oblikom zaštite koji omogućava kreiranje jedinstvenog koda prilikom svake transakcije, čime se rizici prijevara svode na najmanju moguću razinu, obrazlaže se u istraživanju za Mastercard koji vidi budućnost u beskontaktnom plaćanju.

New Report

Close