Datalabova godišnja konferencija PANTHEON Day 2019.

Autor: Promo , 03. svibanj 2019. u 08:52
Foto: promo

Cilj je konferencije sudionicima prikazati procese digitalizacije kroz primjere iz prakse te im približiti nužnosti revolucije poslovanja 5.0. uz PANTHEON.

Datalab HR, najveći proizvođač poslovnog softvera u jugoistočnoj Europi, organizira 09. svibnja u Hotelu Sheraton Zagreb, svoju godišnju konferenciju PANTHEON Day 2019.

Na događanju će eminenti gosti s prisutnima podijeliti svoja iskustva i konkretne savjete vezane uz procese digitalizacije u Hrvatskoj 2019.

Govorit će se o strategijama digitalizacije poslovanja te uspješnim digitalnim praksama prema profilima i vrstama tvrtki uz PANTHEON alate i funkcionalnosti.

Događanje otvara okrugli stol na kojem će biti predstavljeno viđenje digitalizacije u Hrvatskoj danas.

Moderator panela je g. Aron Paulić iz izdavačke kuće BUG, a gosti aktualne teme su:

  • gđa.Maja Radišić Žuvanić, Ministarstvo gospodarstva

  • g. Tomislav Bronzin, HR IT udruženje pri HGK,

  • g. Damir Novotny,ekonomski analitičar

  • g. Boris Žitnik, IT analitičar, Omnia Consult

  • g. Goran Težak, direktor Datalab HR

Poslijepodnevni je program namijenjen PANTHEON radionicama na kojima će stručnjaci Datalabovog odjela podrške zajedno s Datalab HR partnerima prikazati nove funkcionalnosti svih modula PANTHEON ERP-a.

Goran Težak, direktor Datalab HR, najavio je PANTHEON Day 2019.riječima:

“Digitalna transformacija znači nadogradnju postoje

ih informacija i tehnologija te poslovnih procesa u cilju optimizacije i pove

anja poslovne učinkovitosti te profita.Ona danas  nije samo sredstvo za poboljšanje konkurentnosti i poslovnih rezultata, već apsolutni imperativ svakome tko namjerava opstati na tržištu.

Datalab i PANTHEONuvijek su bar jedan korak ispred potreba naših korisnika i ujedno smo sinonimom za recentna tehnološka kretanja. Tako i naša ovogodišnja konferencija govori o najaktualnijem – digitalizaciji poslovanja, ali prezentirajući i prakse, konkretne primjere, približavajući različite aspekte procesa digitalizacije našim korisnicima.

Tu smo uvijek za njih i sa zadovoljstvom još jednom pozivam sve sadašnje i buduće članove naše PANTHEON zajednice, kao i naše drage partnere, na ovogodišnje druženje puno dobre atmosfere, novih znanja te novih poslovnih susreta i povezivanja .“

U Hrvatskoj je trenutno 16 aktivnih Datalab partnera, od kojih 5 ima Premium status.

Stručni konzultanti PANTHEON™ partnerske zajednice čine najveću mrežu IT podrške u RH, a dijelom su regionalne PANTHEON™ podrške.

O PANTHEON™-u

PANTHEON™  je suvremeni poslovno-informacijski sustav za vođenje, upravljanje i razvoj poduzeća. Kroz ERP PANTHEON™ podržani su svi poslovni procesi za svakodnevno poslovanje korisnika, kao što su back-office poslovanje, vezano za robno-materijalno te financijsko poslovanje – zaprimanje robe, međuskladišno poslovanje, računovodstvo i financije, obračun PDV-a, putni nalozi, kadrovska evidencija, obračun plaća te jednostavna i složena proizvodnja. Poslovni sustav PANTHEON™ sadrži i Business Intelligence modul, tako da je moguće kreirati i menadžerske izvještaje, analize i sl.

PANTHEON™ je ERP otvorenog sustava koji radi na MS SQL bazi te je moguće spajanje drugih poslovnih sustava s PANTHEON™ ERP-om kao centralnim sustavom poslovanja.

Kvalitetu PANTHEONa potvrđuje više od 57.000 zadovoljnih korisnika, ali i medalje za izvrsnost osvojene na CeBIT u Hannoveru 2008. i 2013.g.

O Datalabu:

Datalab je najveći proizvođač poslovnih rješenja (ERP) za male, srednje velike i velike tvrtke u Jugoistočnoj Europi. Kvalitetu Datalab SW rješenja potvrđuje više od 57.000 zadovoljnih korisnika  Preko 20 godina tvrtka je prisutna u 12 država Regije, a raste i izvan tih geografskih okvira.

Datalab u svojoj ponudi pruža napredno softversko rješenje (ERP) PANTHEON™ koje je u potpunosti sukladno i u svakom trenutku ažurirano sa zakonom. 

New Report

Close