Boardroom Discussions – Digitalna transformacija iz perspektive predsjednika uprave

Autor: Promo , 03. ožujak 2021. u 09:00
Foto: PR

Rasprave iz Boardroom Discussions programa se fokusiraju na strateške teme s kojima se poslovni lideri susreću, uključujući izazove, dileme i različite pristupe digitalnoj transformaciji.

Potaknuti velikim interesom i odličnim komentarima članova koji su sudjelovali ali i važnosti teme za hrvatsko gospodarstvo, Američka gospodarska komora u Hrvatskoj četvrtu godinu nastavlja s programom „Boardroom Discussions: Digitalna transformacija iz perspektive predsjednika uprave“.

„Digitalna transformacija je u pozadini svake strateške odluke i jedan je od preduvjeta za daljni rast i razvoj svakog poduzeća. Dok ova tema obuhvaća čitav niz poslovnih područja, višem menadžmentu koji se susreće s ovim izazovom nedostaje primjera iz kojih bi mogli učiti. S Boardroom Discussions programom fokusiranim na digitalne teme nadamo se uspješnom svladavanju tog izazova.“ istaknula je Andrea Doko Jelušić, izvršna direktorica Američke gospodarske komore u Hrvatskoj.

Događanja iz Programa namjenjena su predsjednicima uprava, članovima uprava te glavnim direktorima tvrtki članica Američke gospodarske komore zainteresiranima čuti o trendovima vezanim uz digitalnu transformaciju od lidera u IT sektoru, vodećih tvrtki za savjetovanje u menadžmentu te njihovih kolege iz drugih industrija.

Rasprave iz Boardroom Discussions programa se fokusiraju na strateške teme s kojima se poslovni lideri susreću, uključujući izazove, dileme i različite pristupe digitalnoj transformaciji. Za digitalnu transformaciju potrebno je snažno vodstvo koje će pokretati promjene i vizija u vezi dijelova tvrtke koje se žele transformirati te je uvid u dobre prakse u Hrvatskoj pravi korak u tom smjeru.

Četvrta generacija Boardroom Discussions programa se bavi temama poput 5G tehnologije i njene primjena i benefita za društvo i gospodarstvo, digitalne transformacije korporativnih financija, kako se osigurati operacijama upravljanim umjetnom inteligencijom, kako analitika pokreće rast inovacija i sl. dok uvodne govore i osvrte na temu daju ugledni govornici iz poduzeća članova AmCham-a kao što su Boris Drilo, Hrvatski Telekom; Wibe Spekking, Microsoft; Alain Sanchez, Fortinet; Burak Kırcalı, SAS; Igor Grdić, Vertiv i Mladen Pejković, Atlantic Grupa.

Više informacija o Boardroom Discussions programu dostupno je na stranici Američke gospodarske komore.

Komentirajte prvi

New Report

Close