Balmain moda: kvaliteta i luksuz koji dominiraju već desetljećima

Autor: Objava za medije , 16. veljača 2016. u 11:15
Balmain moda: kvaliteta i luksuz koji dominiraju već desetljećima

Pierre Balmain, najpoželjniji dizajner još od Drugog svjetskog rata, stvorio je snažan brend prepoznatljive elegancije i kvalitete, a na Mondo.hr potražite akcijsku ponudu muških košulja.

Pierre Balmain, najpoželjniji dizajner još od Drugog svjetskog rata, stvorio je snažan brend prepoznatljive elegancije i kvalitete, kako u Francuskoj tako i u svijetu.  Modna kuća Balmain otvorena je 1945. godine i sve do danas neumorno dizajnira muške i ženske odjevne predmete.

Muške košulje za svaki modni stil

"Dizajniranje odjeće je arhitektura pokreta", poznata je to izreka ovog slavnog dizajnera koji je istu ideju prenio u svoj elegantan dizajn. Radeći uz bok zvučnih imena kao što je Cristian Dior, Balmain je dizajnirao odjeću divama i kraljicama poput Brigitte Bardot i tajlandske kraljice Sirikit.

Zamislite kvalitetu i luksuz po odličnoj cijeni… Upravo to pruža Balmain. Mondo.hr predstavlja Pierre Balmain muške košulje po cijeni koja nadmašuje velike akcije. Balmain košulje za muškarce vrlo su elegantne i izrađene sto posto od pamuka. Odlično se uklapaju u svaki stil. Možete ih kombinirati s trapericama, poslovnim hlačama ili odijelom. Dolaze u nekoliko boja po cijeni već od 349 kn.

Posjetite Mondo.hr, priuštite si košulje vodećeg francuskog dizajnera, uštedite i šarmirajte!

Komentirajte prvi

New Report

Close