Saznajte kako isplativijom promocijom na internetu možete povećati svoju prodaju

Autor: Poslovni.hr , 09. ožujak 2015. u 13:27
Borna Segulin / Pixsell

Navedeno predavanje održat će Borna Segulin, osnivač tvrtke Idoneus d.o.o. koja je pokrenula portal MojKvart.hr. Do danas, MojKvart.hr postao je vodeća poslovna tražilica u Hrvatskoj s više od 2.000 zadovoljnih klijenata i 30-tak zaposlenika.

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a te svi ostali koji su zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja će 13.ožujka 2015. u Varaždinu, u Areni, ( Šetalište Franje Tuđmana 1) imati priliku poslušati besplatne edukacije o mogućnostima korištenja Google oglašavanja i SEO tehnika u svrhu unapređenja svojeg poslovanja i privlačenja novih klijenata.

Navedeno predavanje održat će Borna Segulin, osnivač tvrtke Idoneus d.o.o., iz koje se razvio MojKvart.hr, vodeća hrvatska tražilica. MojKvart.hr trenutno ima više od 2.000 zadovoljnih klijenata, a mjesečno tu stranicu posjeti više od 1.000.000 ljudi. Kroz svakodnevni posao, osnivač tvrtke, Borna Segulin, stekao je iskustvo u Internet oglašavanju. Na Poslovnom uzletu grada Varaždina 13.ožujka održat će edukaciju „Saznajte kako pospješiti svoje poslovanje uz Google oglašavanje“.

Program svih edukacija možete vidjeti ovdje, a prijavu možete napraviti na linku.

Što će konkretno poduzetnici i obrtnici dobiti dolaskom na vašu edukaciju? Koja konkretna znanja i informacije ćete im ponuditi?

Svi će polaznici imati priliku naučiti razliku između SEO (search engine optimization) i SEM (search engine marketing) te saznati u kojim je prilikama bolje koristiti jednu, a u kojima drugu tehniku. Ovo je za poduzetnike vrlo bitno jer te metode i tehnike osiguravaju što višu poziciju na tražilicama kao što su Google, Bing, Yahoo, a da pritom potroše što je manje novaca. Što bolju poziciju imate, vaša će stranica biti vidljivija ljudima i oni će ju lakše naći. Uz to, polaznici će saznati na koji način mogu izračunati isplativost ulaganja u SEO i SEM kako bi svojoj tvrtki osigurali maksimalnu profitabilnost.

Koja je posebnost vašeg predavanja? Po čemu će biti drugačije od ostalih u nizu Poslovnog uzleta? Zašto je važno?

Kroz korisne primjere iz prakse i razgovor s polaznicima edukacije, dat ću uvid u osnove Internet oglašavanja kako bi svaki poduzetnik za sebe mogao donijeti odluku koji će biti njegov sljedeći korak u korištenju interneta kao kanala oglašavanja. Poznata je činjenica da je Internet danas glavni kanal za pronalazak bilo kakvih informacija, a na poduzetnicima je da to prepoznaju i iskoriste za privlačenje novih klijenata.

Koje prednosti će imati poduzetnici koji ga dođu slušati u odnosu na ostale? Kako će im to pomoći u poslovanju?

Ovo predavanje dat će poduzetnicima širi uvid u osnove SEO koncepata, što je sve bitno da bi se pozicionirali na vrhu rezultata pretraživanja te kako pristupiti prezentaciji svojih usluga i proizvoda na webu. Uz pomoć ovog znanja poduzetnici će bolje prepoznati kompetencije izvođača koji će izraditi ili preurediti njihovu web stranicu u svrhu boljeg SEO.

Program svih edukacija koje očekuju poduzetnike i obrtnike možete vidjeti ovdje, a osigurati svoje mjesto na besplatnim edukacijama možete ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close