Kako se pametno osigurati?

Autor: Poslovni.hr , 25. lipanj 2015. u 07:30
Foto: Thinkstock

Kada bismo znali da nam se nikada ništa neće dogoditi, koliko bismo tu sigurnost platili?

Poduzetnici i obrtnici zbog intenziteta svog radnog dana i obveza, osiguranje ne stignu upoznati na način koji bi im mogao olakšati njihovo poslovanje i sigurnost u slučaju neželjenog događaja.

Nesreće se ne događaju uvijek drugima, sve nas to nekako zaobilazi, ali nema pravila. Kada bismo znali da nam se nikada ništa neće dogoditi, koliko bismo tu sigurnost platili? Najvjerojatnije, većina od vas odgovorila bi da nema tog iznosa koji ne bismo platili. Nažalost, nitko to ne može osigurati, ali ono što možemo jest osigurati da u slučaju neželjenog događaja ili štete, novčana isplata omogući da događaj ne utječe na poslovanje naše tvrtke ili obrta.

 Na Poslovnom uzletu grada Jastrebarskog 4. srpnja u Glazbenoj školi Jastrebarsko (Ulica Zrinsko Frankopanska 13) Tomislav Meštrović iz Croatia osiguranja približiti će samu svrhu i ulogu osiguranja u današnje vrijeme na jednostavan i jasan način na predavanju Osiguranje kao pametna investicija.

Iako su predavanja besplatna, nužno je napraviti on-line prijavu jer je broj mjesta ograničen, a popis svih predavanja možete pogledati ovdje.

Poduzetnicima i obrtnicima važno je prepoznati potrebe u kontekstu osiguranja, prepoznati vrste osiguranja i rizike koji prijeti njihovom poslovanju te pravovremeno osigurati miran san. Croatia osiguranje prilagođuje produkte klijentima te kreira obrtnički i poduzetnički paket koji je osmišljen na način da se prilagođava svakom poduzetniku.

“Osiguranje je širok pojam i samo predstavljanje ponekad može biti suhoparno ali razlog zašto sam se ja ovim poslom počeo baviti je znatiželja te svaki dan pretvaram u igru, točnije pokušat ću predavanje približiti na način da interakcijom zainteresiram ljude, da u njima probudim znatiželju koja je mene vodila. Mogu reći da je prednost možda u tome što sam i ja nekada bio poduzetnik te istovremeno savjetnik koji je ugovarao osiguranja, tako da mogu sagledati sliku iz oba kuta i prenijet ću im potrebna iskustva.“, rekao je  Tomislav Meštrović.

Predavanje će sudionicima pomoći na način da će realno procijeniti sebe, znati će što tražiti od osiguratelja, uvidjeti će rizike koji su im zaista potrebni, način ugovaranja polica prema njihovim potrebama, možda uključiti nove vrste osiguranja te izbaciti nepotrebne, paketiranje polica u jednu cjelinu, što u konačnici dovodi do uštede i do onoga njima jednako važnog, uštede vremena.“, nadodao je Meštrović.

Više o projektu Poslovni uzlet možete pročitati ovdje, a prijavu možete ostvariti ovdje.

Dođite i unaprijedite vaše znanje!

Komentirajte prvi

New Report

Close