Poslovni uzlet grada Jastrebarsko

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Jastrebarsko
Više informacija

Lokacija

Jastrebarsko, Glazbena škola, Zrinsko Frankopanska 13

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Program zabavnog sadržaja pogledajte ovdje.

Više o predavačima i temama saznajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Jastrebarsko Pixsell

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a te svi ostali zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja će 4. srpnja 2015. u Jastrebarskom (Glazbena škola, Zrinsko Frankopanska 13) imati priliku besplatno se educirati na razne teme poput: digitalnog oglašavanja, mogućnostima kreditiranjna za poduzetnike,  upravljanju troškova, EU fondovima,  kako izbjeći greške u pisanju kreditnih zahtjeva, kako pokrenuti vlastiti posao, NLP tehnikama koje mogu pomoći na putu do poslovnog uspjeha, kako se kvalitetno umrežiti te niz drugih važnih znanja za konkurentno poslovanje. 

Uz edukativni dio organiziran je i bogat kulturno-zabavni sadržaj. Očekuje vas glazbeni program uz gosta Ivana Zaka, a vatrogasci DVD-a Jastrebarsko za sve prisutne radit će kotlovinu.

Poslovni uzlet, projekt Poslovnog dnevnika pokrenut je početkom 2014. godine, u suradnji s partnerima. Cilj projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj.

Također, ovim projektom, Poslovni dnevnik želi omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju. Tijekom 2014. godine,  na besplatnim edukacijama uspješno se educiralo više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, a ove godine Poslovni uzlet nastavlja educirati malo i srednje poduzetništvo u 23 grada diljem Hrvatske.

U 2015. godini Poslovni uzlet je obišao Veliku Goricu, Koprivnicu, Zadar, Pulu, Varaždin, Cres, Sisak, Vinkovce, Čakovec, Split, Osijek i Ivanec a u srpnju  prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata uz nezaobilazno druženje dolazi u Jastrebarsko.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Manifestacije koje su iza nas okupile su velik broj poduzetnika i obrtnika koji su s događanja otišli s vrijednim znanjima i vještinama koje su naučili na edukacijama i koje će im pomoći u njihovom poslovanju. Da su edukacije korisne i kvalitetne najbolje pokazuje podatak koji govori kako su neki od polaznika dolazili i u više gradova u želji da nauče sve novitete zahvaljujući kojima će postati bolji.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

Zbog ograničenog broja mjesta nužno je napraviti on-line prijavu kako biste rezervirali svoje mjesto na edukacijama.

 

Sudionici
 • Poslovni uzlet grada Jastrebarsko

  Mateja Rozanković, HBOR

 • Poslovni uzlet grada Jastrebarsko

  dr.sc. Krešimir Delač, Simulus grupa d.o.o. u suradnji s PBZ

 • Poslovni uzlet grada Jastrebarsko

  Tina Jakaša, HEP

 • Poslovni uzlet grada Jastrebarsko

  dr. sc. Mladen Meter, Poslovna učinkovtost

 • Poslovni uzlet grada Jastrebarsko

  Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom

 • Poslovni uzlet grada Jastrebarsko

  Krešimir Koružnjak, KK

 • Poslovni uzlet grada Jastrebarsko

  Davorka Hajduković, Ministarstvo poljoprivrede

 • Poslovni uzlet grada Jastrebarsko

  Arsen Paro, AZ Factoring

 • Poslovni uzlet grada Jastrebarsko

  Tomislav Meštrović, Croatia Osiguranje

 • Poslovni uzlet grada Jastrebarsko

  Dunja Vuković, Ramiro