Meza je bezveze kad nema Zvijezda Pivoneze

Autor: Promo , 31. svibanj 2021. u 08:44
Foto: promo

Novi proizvod iz Zvijezdine linije premium delikates majoneza isprobajte uz PIK roštiljske kobase ili kao dodatak sendviču koji ste pripremili za užinu na poslu.

Neizostavan dio svakog druženja, proslave, gledanja tekme i chillanja oduvijek je hrana, a oni koji uz sve navedeno dodaju i dobro pivo, na popis će ubrojiti i novi proizvod iz Zvijezdine linije premium delikates majoneza.

Zvijezda Pivonezu, majonezu s okusom piva, već od danas možete kušati ako na putu do ekipe svratite u bilo koju od Konzum prodavaonica. A što je bolje od majoneze, piva i dobre meze ili roštilja? Zato nemojte zaboraviti u košaricu ubaciti i svima nam poznatu PIK Roštiljsku kobasicu.

Zvijezda Pivoneza pripremljena je od jaja i suncokretovog ulja uz dodatak tamnog piva. Naizgled neobična kombinacija, no majoneza i pivo stvaraju jedinstven, bogat okus koji morate isprobati jer odlično upotpunjuje svako jelo, posebice roštilj.

Idete na piknik? Organizirajte roštilj za ekipu. Iz plana nemojte izostaviti PIK Roštiljsku kobasicu jer, provjerili smo, kombinacija je za prste polizati, a gramatura pakiranja pogodna je za cijelu ekipu. Netflix and chill? Mi kažemo – Pivoneza, sendvič and chill. Gledate tekmu i razmišljate hoćete li naručiti burgere i krumpiriće ili mezu? Koju god opciju odabrali, nećete pogriješiti ako jelu dodate Zvijezda Pivonezu.

Za kraj ćemo se složiti: druženje s ekipom nije druženje u punom smislu riječi ako nema hrane. Stoga požurite u najbliži Konzum i potražite Zvijezda Pivonezu i dobro poznatu PIK kobasicu jer – jelo je bezveze kad nema Zvijezda majoneze.

New Report

Close