Prijavite se za sudjelovanje na konferenciji

Autor: Poslovni.hr , 17. siječanj 2014. u 11:55
Energy investment forum 2014

Što može pokrenuti nove energetske investicije? Tko u regiji ima najviše šanse za njihovo privlačenje? Je li bolje ulagati u konvencionalne ili nove izvore energije? Odgovore potražite na dvodnevnoj konferencijsko-sajamskoj manifestaciji Energy Investment Forum posvećenoj problematici razvoja energetskih investicijskih projekata u Hrvatskoj i regiji. 

Energy Investment Forum tematski je podijeljen u dvije jednake cjeline, a oba dana traje od 9:30 do 16:30. Prvi dan je posvećen investicijskim projektima u segmentu konvencionalne energetike, dok je drugi dan posvećen investicijskim projektima u segmentu obnovljivih – nekonvencionalnih – izvora energije.

Kolika je cijena kotizacije?
Puna cijena kotizacije iznosi 1.900 kn + PDV. U slučaju prijave do 31. siječnja i uplate do 1. veljače 2014, cijena kotizacije iznosi 1.700 kn + PDV. Svaki sudionik konferencije dobit će uz svježi broj Poslovnog dnevnika i posebni prilog, Energy Investment Forum 2014. Za vrijeme konferencije svim sudionicima osigurani su napitci i zakuska u pauzama za Networking.
Iskoristite mogućnost rane prijave!

Kako se prijaviti?
Želite li se prijaviti za sudjelovanje u ovoj konferenciji, molimo Vas da nam pošaljete ispunjenu prijavnicu na e-mail adresu: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr najkasnije do 21. veljače 2014. te nakon zaprimljenog predračuna izvršite uplatu najkasnije do 23. veljače 2014.
Račun ćete dobiti nakon konferencije.

Poziv i program u PDF- u preuzmite ovdje. Prijavnicu za kotizacije preuzmite ovdje.
Prijavnicu za izlagački prostor u sajamskom dijelu konferencije preuzmite ovdje.

Veselimo se našem susretu!

Doznajte više:
Poslovni centar znanja
Tel: + 385 1 6326 033
Mob: + 385 98 1620 214
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Komentirajte prvi

New Report

Close