Prijavite se na jednodnevni seminar

Autor: Poslovni.hr , 29. rujan 2014. u 14:02
Izvor: Thinkstock

Predavač: Dražen Bosak, Educamix

Uspješni ljudi, koji postižu značajne ili barem ciljane rezultate – primjenjuju  vještine za stvaranje obrazaca ponašanja koji dovode do uspjeha. S druge strane, nismo li zadovoljni ishodom onoga što radimo i učincima naših komunikacija – vrlo vjerojatno nismo osvijestili i prihvatili uspješne obrasce razmišljanja i ponašanja. Odlični Manageri znaju kako raditi s ljudima, bez obzira na njihov stil komuniciranja i njihovu razinu obrazovanja.

NLP – Neuro Lingvističko Programiranje može nam pomoći da  nadjačamo mentalne barijere i probleme u ponašanju, koje stoje na putu do uspjeha. Svatko tko se bavi predstavljanjem ideja ili informacija za koje želi da budu prihvaćene – pomoću metoda i tehnika NLP-a može značajno poboljšati i rezultate i razumijevanje onoga što se zapravo događa u poslovnoj komunikaciji.

NLP trening može pomoći da spoznate kako djelatnici doživljavaju i tumače Vas i Vaše djelovanje,  a zatim da poduzmete ono što je potrebno kako biste na to mogli utjecati. Poboljšana percepcija je samo početak jer postoje mnoge NLP tehnike koje mogu potpuno promijeniti razmišljanja i način komunikacije u svim poslovnim,  ali i životnim situacijama.

Koji su ciljevi seminara?

Polaznici će na ovom seminaru naučiti:

  • Što je to Neuro-Lingvističko Programiranje (NLP) i kako se može koristiti?
  • Kako postići svjesnost da u komunikaciji s okolinom uvijek treba krenuti od sebe
  • Što motivira i pokreće odlučivanje
  • Kako uspješno komunicirati
  • Kako otvoriti "kanale komunikacije
  • Zašto nas sugovornik "ne doživljava" i kako to promijeniti
  • Kako prenijeti informacije do svijesti sugovornika uz što manje "gubitaka" u prvobitnom značenju
  • Kako voditi i kontrolirati komunikaciju
  • Kako mijenjati percepciju sugovornika
  • Kako utjecati na odluke i postupke sugovornika
  • Kako najbolje postupiti u konfliktnim situacijama
  • Kako uspješno izvesti prezentaciju

Kome je seminar namijenjen?

Managerima i voditeljima te svima koji žele naučiti nešto više o modernom NLP pristupu poslovnoj/prodajnoj komunikaciji.

Kolika je cijena kotizacije?

Puna cijena kotizacije iznosi 750,00 kn + PDV. U slučaju rane prijave, do 15. listopada 2014. i uplatu do 16. listopada 2014., cijena kotizacije iznosi 500,00 + PDV. Svi sudionici dobit će i mjesečni digitalni ‘all access’ paket Poslovnog dnevnika koji će im omogućiti stalni pristup relevantnim informacijama. All access paket uključuje pristup elektronskom izdanju Poslovnog dnevnika, odnosno svim sadržajima objavljenima u tiskanom izdanju novina. Ujedno vam osiguravamo pristup svim ostalim sadržajima najposjećenijeg poslovnog portala u Hrvatskoj – Poslovni. hr, kao i iPad aplikaciju za tablet uređaje.

Kako se prijaviti na seminar?

Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, molimo vas da nam pošaljete ispunjenu prijavnicu na e-mail adresu: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr najkasnije do 21. listopada 2014. Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati najkasnije do 22. listopada 2014. na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na seminaru. Račun ćete dobiti nakon održanog seminara.

Preuzmite detaljnije informacije o seminaru ovdje. Preuzmite program i prijavnicu u pdf formatu.

Doznajte više: Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem!

Poslovni centar znanja

Tel: + 385 1 6326 000, 6326 033, Mob: + 385 98 1620 214,
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

 

Komentirajte prvi

New Report

Close