Bilanca u malom prstu

Autor: Poslovni.hr , 01. siječanj 2016. u 08:45
Fotolia

Vlasnici i direktori malih, ali i većih poduzeća, nefinancijskog usmjerenja često financije i računovodstvo doživljavaju kao komplicirane i nesavladive. Upravo tome služi i ovaj seminar.

Predavač: Vlatka Sakar, Antea revizija

Nepoznavanje osnova financija i računovodstva može imati drastične posljedice i za korporaciju i za odgovornog pojedinca. Upravo zbog toga treba raspolagati stanovitim fondom ekonomskih znanja, čak i u slučaju kad to nije u opisu radnog mjesta. Najveći broj pravnih i fizičkih osoba propao je prvenstveno zbog nekompetentnih financijskih odluka vezanih uz upravljanje sredstvima, zbog interne kontrole društva, financiranja poslovanja, nastavka neprofitabilnih aktivnosti ili neadekvatnih informacija.

Vlasnici i direktori malih, ali i većih poduzeća, nefinancijskog usmjerenja često financije i računovodstvo doživljavaju kao komplicirane i nesavladive. Upravo tome služi i ovaj seminar.

Radionice su lišene bespotrebne teorije i temeljene su gotovo isključivo na praktičnim, ponavljajućim vježbama. Na seminaru će biti obrađene osnove računovodstva kao i osnove razumijevanja stvarnih financijskih izvještaja. Sudionici će na jednostavan će način dobiti „krupnu sliku“ računovodstvenog procesa i računovodstvene i izvještajne logike.

Koji su ciljevi seminara?

  • Upoznati sudionike s računovodstvenim procesima i financijskim izvještajima; osnovama računovodstva i računovodstvenih načela; financijskim izvještajima, bilancom, računom dobiti i gubitka te izvještajem o novčanom toku.
  • Upoznati sudionike s osnovnim elementima bitnim za razumijevanje financijskih izvještaja.
  • Upoznati sudionike s osnovnim elementima financijske analize i javnim registrima.

Kome je seminar namijenjen?

Poslovnom sektoru i to financijašima i nefinancijašima, ali primjenjiv je i na ostale sektore – od države, i neprofitnih organizacija do privatnog sektora. Namijenjen je svim poduzetnicima, vlasnicima trgovačkih društava, menadžerima svih razina, računovodstvenom i financijskom osoblju, javnom, privatnom sektoru, neprofitnim organizacijama, državnim institucijama, svima onima koji žele steći osnovna znanja s ovog područja.

Kolika je cijena kotizacije?

Puna cijena kotizacije iznosi 1.250,00 kn + PDV. U slučaju rane prijave, do 4. svibnja 2015. i uplate do 5. svibnja 2015., cijena kotizacije iznosi 1.000,00 + PDV.   Svi sudionici dobit će idvomjesečni digitalni ‘all access’ paket Poslovnog dnevnika koji će im omogućiti stalni pristup relevantnim informacijama. All access paket uključuje pristup elektronskom izdanju Poslovnog dnevnika, odnosno svim sadržajima objavljenima u tiskanom izdanju novina. Ujedno vam osiguravamo pristup svim ostalim sadržajima najposjećenijeg poslovnog portala u Hrvatskoj – Poslovni. hr, kao i iPad aplikaciju za tablet uređaje. 

Preuzmite poziv (i program) i prijavnicu u .pdf formatu.

Kako se prijaviti na seminar?

Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, molimo vas da nam pošaljete ispunjenu prijavnicu na e-mail adresu: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr najkasnije do 12. svibnja 2015. ili se prijavite putem online obrasca ispod teksta. Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati najkasnije do 13. svibnja 2015. na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na seminaru. Račun ćete dobiti nakon održanog seminara.

 

Doznajte više: Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem!

Poslovni centar znanja
Tel: + 385 1 6326 009
Mob: + 385 91 6300 436
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Komentirajte prvi

New Report

Close