Želite zaraditi do 3.000 eura mjesečno uz dodatne pogodnosti? Možete početi raditi odmah

Autor: Zvonimir Varga , 31. kolovoz 2023. u 13:23
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Osiguran je zajednički smještaj u obliku stana te obroci za zaposlenike.

U samom srcu Poreča, jednog od najpoznatijih mediteranskih ljetovališta, smješten je restoran koji traži zaposlenika. Potvrda Michelinove preporuke za 2023. godinu samo dodatno potvrđuje iznimnost ove gastronomske destinacije.

Restoran ima otvorenu poziciju za SAMOSTALNOG KUHARA / GLAVNOG KUHARA / VODITELJA KUHINJE (M/Ž). Ponuda uključuje konkurentnu mjesečnu plaću koja se kreće od 2.500 do 3.000 EUR, uz mogućnost daljnjeg napredovanja.

Restoran nudi jedinstveno iskustvo Fine Dining i Casual Dining ugođaja, s fokusom na autentičnu mediteransku kuhinju. Jelovnik sadrži 70% ribljih i 30% mesnih specijaliteta. U kuhinji ne koriste roštilj, već se oslanjaju na tave, umake, pripremu ribe u pećnici, sol, razne carpaccio varijacije, rižota i druge kulinarske poslastice.

Pozicija je dostupna odmah i pruža mogućnost rada do 15. listopada ili mogućnost stalnog radnog odnosa za one koji to žele. Dodatno, osiguran je zajednički smještaj u obliku stana te obroci za zaposlenike.

Prijavite se >>OVDJE.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Fertig gredice su mi super..

 

Od frendice stari je kuhal samo za jednog Švicarca i vozil BMW 7..

Oženio neku bundašicu..

Hrvatska je stvarno europska Gvatemala ili tako nešto… svjetski Jetset i bogataši, 2 milje bogatih Hrvata i sirotinja bez stana u zg

New Report

Close