Želite pronaći idealan posao? Poznate domaće i svjetske kompanije predstavljaju se u Zagrebu

Autor: Poslovni.hr , 03. svibanj 2022. u 11:47
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Organizatori napominju da QR kod služi i kao posjetnica.

Job Fair će ove godine okupiti preko 130 tvrtki i 5.000 studenata, pa se program s hodnika FER-a seli u Sportsku dvoranu Martinovka, dok će se radionice i ove godine održati u prostorijama fakulteta.

Studenti će na sajmu moći posjetiti preko 120 štandova, poslušati 24 zanimljiva govora i sudjelovati na 16 radionica. Na pozornici u samom središtu sajma, odvijat će se talkovi na teme: Career switch, What the tech Recycled technology.

Nakon toga, uslijedit će neformalni Hot Talk s vrućim pitanjima na koja će, uz konzumaciju ljutih umaka, odgovarati COO Ars Future Luka Dresga, piše Srednja.hr.

Kako bi se prijavili za sudjelovanje na Job Fairu, studenti trebaju predati svoj životopis u bazu životopisa na službenoj internetskoj stranici sajma. Nakon predaje, bit će im dodijeljen QR kod koji će služiti kao ulaznica za sajam.

Organizatori napominju da isti taj QR kod služi i kao posjetnica koju će tvrtke prilikom upoznavanja moći skenirati i zabilježiti pojedinog studenta kao favorita.

Neki od tvrtki sudionika su – Amazon, Ericsson Nikola Tesla, INETEC, Trikoder, AVL-AST, Gideon Brothers, Leapbit, Memgraph, mStart, Poslovna inteligencija, SYNTIO, AG04, Altpro, arsfutura, Deeglo, Infigo IS, Infinum, Megatrend, Productive.io, SofaScore, Span, Xylon te mnoge druge.

Komentirajte prvi

New Report

Close