Najbolji poslovi
tržište rada

Tražite posao? Uz brojne dodatke na plaću postoje i druge beneficije koje ovaj posao donosi

Ako tražite posao, ne propustite posjetiti posao.hr. Otkrijte koje su 10 pozicija naglašene za vas tijekom ovog tjedna!

Poslovni.hr
16. siječanj 2024. u 12:49
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Amrest Adria d.o.o. / KFC zapošljava na pozicijama Upravitelja u restoranu (m/ž), Zamjenika upravitelja restorana (m/ž), Studenta u restoranu brze hrane te na još pozicija. Mjesto rada je Zadar. Uz brojne dodatke na plaću postoje i druge beneficije koje ovaj posao donosi. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 5.2.2024.

Elektro-Pozaić d.o.o. traži Inženjera elektrotehnike za fotonaponske elektrane (m/ž) u Zlataru. Posao uključuje održavanje solarnih elektrana, izradu izvješća te suradnju s odjelima razvoja i prodaje. Potrebno je 2 godine iskustva, viša ili prvostupanjska stručna sprema, puno radno vrijeme. Za više informacija i prijave posjetite link do 22.1.2024.

Poslodavac RIA export import d.o.o. traži Prodajnog savjetnika (m/ž) za salon namještaja u Zagrebu s iskustvom u prodaji namještaja. Nude se osnovna neto plaća, mjesečni bonusi, božićnica, regres te mogućnosti napredovanja u malom timu. Prijave su otvorene putem linka do 31.1.2024.

Igrandia / Interaktivna zabava d.o.o. zapošljava na pozicijama Chief Operating Officer-a (m/ž), Recepcionera / Blagajnika (m/ž), Animatora (Student) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je u Zagrebu. Poželjno je iskustvo rada u Luceed sustavu i rad na sličnim pozicijama te je potrebno SSS. Za prijavu posjetite link do 2.2.2024.

Easy Asset Management traži Pravnog savjetnika (m/ž) u Zagrebu s iskustvom, diplomom prava i odličnim engleskim. Poslovi uključuju podršku DPO-u, pravna mišljenja, održavanje registara, nadzor AML i CFT te koordinaciju pravnih tekstova. Nude konkurentnu plaću, beneficije i obuku. Prijavite se putem linka do 15.2.2024.

Hervis d.o.o. zapošljava na pozicijama Voditelja odjela (m/ž) i Prodavača u sportskoj trgovini (m/ž). Mjesto rada je Zadar. Nude se brojne pogodnosti za zaposlenike te dinamičan i fleksibilan rad. Za više informacija posjetite link do 31.1.2024.

Sunce Hoteli d.d. / Bluesun traži zaposlenike na pozicijama Suradnika u investicijama – strojarski inženjer (m/ž), Suradnika za investicijske projekte (m/ž), Suradnika u investicijama – inženjer elektrotehnike (m/ž), Project managera (m/ž) te Interior designer-a (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 31.1.2024.

Aquapark Adamovec traži Kuhara (m/ž) za pripremu hrane A la Carte u Sesvetama. Nude zapošljavanje na određeno s mogućnošću zaposlenja na neodređeno, ugodno okruženje te plaću od 1000 do 1300 eura neto. Prijavite se putem linka do 15.2.2024.

Tvrtka Fagus obrt traži Montera sobnih vrata (m/ž) za rad na terenu prema dogovoru. Nakon probnog roka nudi se stalni radni odnos. Poželjno je iskustvo u montaži, odgovornost, temeljitost te edukacija. Vozačka dozvola B kategorije je obavezna. Prijavite se putem linka do 24.1.2024.

Workforce traži Prodajnog savjetnika (m/ž) za Hrvatski telekom u Zagrebu. Posao uključuje savjetovanje, prodaju i podršku korisnicima, nudeći stimulativna primanja, bonuse te mogućnosti usavršavanja u vodećoj telekom kompaniji. Prijavite se putem linka do 31.1.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

New Report

Close