Tražite posao? Poslodavac nudi atraktivna primanja i bonuse, te naknadu za troškove prijevoza

Autor: Poslovni.hr , 07. lipanj 2023. u 10:17
Foto: Pixabay

U potrazi ste za poslom? U suradnji s portalom posao.hr predstavljamo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno sa zapošljavanjem!

Samoborska craft pivovara Razum zapošljava Konobara (m/ž) u caffe-u. Mjesto rada je Samobor. U opisu posla nalazi se posluživanje pića, postavljanje stolova, zaprimanje narudžbi ispostavljanje računa i naplata usluga. Poslodavac nudi dodatno usavršavanje, mogućnost za napredovanjem i rad u samom srcu grada. Prijaviti se možete do 21.06.2023. putem linka.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava na pozicijama Prodavač (m/ž), Poslovođa (m/ž), Administrator u skladištu (m/ž), Prodavač na sviježim odjelima (m/ž) te još nekoliko drugih pozicija. Natječaj je otvoren do 12.06.2023. Mjesto rada je različito za svaku poziciju, a uključuje Zagreb, Osijek, Sesvete i Svetu Nedelju. Poslodavac nudi atraktivna primanja i bonuse i naknadu za troškove prijevoza. Prijave se zaprimaju putem brze prijave ovdje.

Valamar Riviera d.d. traži kandidate za pozicije Animator (m/ž), Slastičar (m/ž), Stay Fit Trener (m/ž), Pomoćni konobar (m/ž), Sobarica (m/ž) i još 6 drugih pozicija. Prijave traju do 30.06.2023. Mjesto rada uključuje Krk, Poreč, Rabac, Dubrovnik, Rab i Makarsku. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno te smještaj i tople obroke na teret poslodavca. Prijavite se putem linka.

Kamp konobe zapošljava na pozicijama Kućni majstor (m/ž), Vrtlar (m/ž), Kuhar / Pomoćni kuhar (m/ž), Barmen (m/ž) i Konobar (m/ž). Ovaj nudistički kamp djelatnicima nudi smještaj i 3 obroka na teret poslodavca. Rok za prijavu je 22.06.2023., a mjesto rada je Krk. Prijavite se putem linka.

B for Business d.o.o. traži Voditelja prodavaonice (m/ž). U opisu posla nalazi se vođenje tima zaposlenika te planiranje, organiziranje i delegiranje zaduženja. Poslodavac nudi bonuse za ostvarene rezultate i mogućnost profesionalnog razvoja. Mjesto rada je Rijeka, a prijaviti se možete do 20.06.2023. putem linka.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava na poziciji Strojar 3(m/ž) u Zadru i Drnišu. Prijave se zaprimaju do 21.06.2023. Traže se fleksibilni i odgovorni kandidati koji imaju razvijene organizacijske i analitičke vještine. Poslodavac nudi stabilan posao i mogućnosti napredovanja. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava na poziciji Stručni suradnik na izvornom njemačkom jeziku (m/ž). Radi se o ugodnoj poslovnoj telefonskoj komunikaciji na izvornom njemačkom jeziku. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme i fleksibilan broj radnih sati te satnicu od 10€. Ovaj se posao obavlja od kuće. Možete se prijaviti do 26.06.2023. putem brze prijave.

Mitel d.o.o. zapošljava na pozicijama Monter strojarskih instalacija (m/ž) i Elektroinstalatera (m/ž). Poslodavac nudi posao u dinamičnom i profesionalnom okruženju, mogućnost napretka i stalni radni odnos. Mjesto rada je Krapinsko-zagorska županija. Prijaviti se možete do 18.06.2023. putem brze prijave.

KTC d.d. zapošljava na sljedećim pozicijama: Čistač (m/ž) (rok prijave 10.06.2023.), Radnik u plasteniku (m/ž) (rok prijave 15.06.2023.) i Kućni majstor (m/ž) (rok prijave 31.05.2023.). Mjesto rada uključuje Križevce i Sokolovac. Od kandidata se traži srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka.

Auro Domus Money Shop d.o.o. zapošljava na poziciji Djelatnik u mjenjačnici (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 10.06.2023. Svakodnevni posao uključuje otkup i prodaju stranih valuta, rad na računalu i rad s gotovim novcem. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

 

Posjetite i službene web-stranice portala posao.hr. za još oglasa. Sretno!

Komentirajte prvi

New Report

Close