Tražite posao? Ovo su najbolji poslovi ovoga tjedna, prijavite se

Autor: Poslovni.hr , 08. travanj 2021. u 10:35
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Pliva zapošljava na poziciji inženjer za potporu softverskom razvoju i produkciji – DevOps (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 16.4. Posao podrazumijeva učinkovito planiranje konfiguracije i instalacije Teva okruženja u javnom i privatnom oblaku, projektiranje, razvoj, testiranje, implementaciju i održavanje laC kodne baze i slično. Uvjeti su minimalno trogodišnje iskustvo rada u cloud inženjeringu, dizajnu infrastrukture, automatizaciji i administraciji. Potrebno je iskustvo s pružateljima u oblaku te razvojem softvera i infrastrukture. Aplicirajte.

Manpower Savjetovanje d.o.o. zapošljava na poziciji Regulatory Affairs Specialist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 15.4. Uvjeti su visoka stručna sprema iz farmacije, medicine ili slično, iskustvo iskustvo u sličnim poslovima, sposobnost određivanja prioriteta i odlične komunikacijske vještine. Potrebna je računalna pismenost i sposobnost rada u timu, ali i individualnog. Aplicirajte.

Metro zapošljava na pozicijama poslovođa (m/ž) u Sesvetama, direktor veleprodajnog centra / Store Manager (m/ž) u Dubrovniku i zamjenik voditelja odjela dostave (m/ž) u Rijeci. Poslodavac očekuje odgovornost i savjesnost u izvršavanju radnih zadataka, sklonost timskom radu i spremnost na suradnju te spremnost na kontinuirano učenje i usavršavanje. Potrebno je odgovarajuće radno iskustvo, aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje Windows okružja te usmjerenost na kupca. Prijavite se.

AA Euro Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji Recruitment Consultant (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 29.4. Od kandidata se očekuje minimalno trogodišnje iskustvo rada, profesionalna razina engleskog jezika u govoru i pismu, iskustvo u LinkedIn Recrutier-u te odlične interpersonalne i komunikacijske vještine. Poslodavac nudi stalni radni odnos nakon probnog roka, kompetitivnu plaću te rad u dinamičnoj okolini. Aplicirajte.

Venair zapošljava na poziciji Junior sales representative B2B (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 17.4. Radni zadaci uključuju otvaranje novih korisničkih računa u Hrvatskoj i Srbiji, razvoj i održavanje postojećih korisničkih veza i slično. Od kandidata se očekuje viša stručna sprema, minimalno godina do dvije radnog iskustva, spremnost na putovanja i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Immofinanz zapošljava na poziciji Accountant (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 13.4. Potrebno je minimalno dvije godine iskustva u samostalnom radu, visoka edukacija u financijama/ računovodstvu, odlične organizacijske vještine i detaljiziranost, sposobnost samostalnog rada i rada pod pritiskom. Aplicirajte ovdje.

Protech Automation d.o.o. traži inženjera ua automatizaciju (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 17.4. Obvezno je poznavanje engleskog jezika, posjedovanje volje za stalnim učenjem i usavršavanjem, poznavanje programiranja PLC i SCADA. Posao obuhvaća projektiranje i puštanje u pogon kontrolnih sistema industrijske automatizacije. Prijavite se.

CadCam traži pojačanja na pozicijama: Senior Account Manager (m/ž) i konzultant za digitalnu transformaciju u industriji (m/ž). Rok prijave je 13.4. Mjesto rada je Zagreb, odnosno po potrebi regija. Od kandidata se očekuje iskustvo rada u industriji, strojarstvu, elektrotehnici, IT-u ili slično. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije te aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac nudi stalno zaposlenje uz atraktivnu zaradu, profesionalnu edukaciju i usavršavanje, suradnju s vodećim svjetskim proizvođačima softvera za digitalnu transformaciju. Prijavite se putem linka.

Istrakop d.o.o. zapošljava diplomiranog inženjera građevine (m/ž) i rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Posao obuhvaća područje Istarske županije, a rok prijave je 21.4. Uvjeti su ozbiljnost, odgovornost, točnost, kolegijalnost i timski rad. Potreban je stručni ispit i rješenje o opisu u HKIG. Očekuje se radno iskustvo od deset i više godina. Aplicirajte.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju stručnog suradnika u Službi tehničkog održavanja (m/ž) u Zagrebu te farmaceute (m/ž) u Zagrebu, Sisku, Kninu i Osijeku. Poslodavac očekuje visoku stručnu spremu, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu te proaktivnost i otvorenost prema novim izazovima. Prijavite se putem linka.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

Komentirajte prvi

New Report

Close