Tražite posao? Ovaj poslodavac nudi stalni radni odnos, nagrade i stimulativna primanja

Autor: Poslovni.hr , 17. kolovoz 2022. u 10:23
Foto: Press

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži Voditelja/Voditeljicu odnosa s gostima za rad u Zagrebu. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, plaćen prijevoz i obrok, mogućnost stalnog radnog odnosa i još mnogo toga! Natječaj je otvoren do 22.8.2022. Kako se prijaviti provjerite na linku.

Kamp Konobe na Punatu, na otoku Krku zapošljava nove Kuhare (m/ž), Konobare (m/ž), Barmene (m/ž) i Vrtlare (m/ž). Sve su informacije dostupne na linku, a prijaviti se možet do 12.9.2022.

Pan-pek d.o.o. zapošljava na više radnih pozicija diljem Hrvatske: Prodavač (m/ž), Pekar (m/ž), Pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž), Električar (m/ž) i Vozač B kategorije (m/ž). Sve informacije o oglasima dostupne su vam klikom na link ovdje, a prijaviti se možete do 26.8.2022.

Sport & Moda d.o.o. zapošljava Prodavača u Nike trgovini (m/ž) u Zagrebu, u Arena Centru. Poslodvac nudi dodatne edukacije, stimulativna primanja te dodatne dane godišnjeg odmora ovisno o ukupnom stažu. Prijavite se do 20.8.2022. putem linka!

Vape Shop d.o.o., poznatiji kao Puffkalica.hr zapošljava Prodavača e-cigareta (m/ž) u Splitu. Poslodavac nudi edukaciju prilikom početka rada, zdravu i poticajnu poslovnu sredinu i mogućnost za ostvarenjem bonusa. Prijavite se do 24.8.2022. klikom na link ovdje.

TBO.COM zapošljava Customer Service Specialista – Travel Industry (m/ž) diljem cijele Hrvatske (rad od doma). Prijave se zaprimaju do 21.8.2022., a ako sjajno znate engleski i talijanski, neovisni ste, motivirani i strpljivi, ovo je super prilika za vas. Prijavite se klikom na link!

Lunos Hrvatska d.o.o. zapošljava Komercijalista (m/ž) na području Zagreba. Poslodavac nudi stimulativna primanja, nagrađivanje prema ostvarenim rezultatima, rad u mladom i motiviranom timu te mogućnost zaposlenja na neodređeno. Rok za prijavu je do 21.8.2022., a prijavite se na linku.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za svojeg klijenta u Zadru zapošljava Prodavača u prodajnom centru (m/ž). Poslodavac nudi redovne i stimulativne prihode, mogućnost napredovanja, rad u prijateljskoj i timskoj atmosferi i mnogo drugih stvari! Prijaviti se možete do 9.9.2022. klikom na link.

Nutricius d.o.o., poznatiji kao Burza hrane zapošljava Voditelja prodaje i marketinga (m/ž) u Zagrebu! Poslodavac nudi stalni radni odnos, nagrađivanje kvalitetnog rada te fiksna i stimulativna primanja na bazi ostvarenih rezultata. Više informacija provjerite putem linka, a natječaj je otvoren do 26.8.2022.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava u Zagrebu na dvije pozicije: Learning and Development Expert (m/ž) i Specijalist za unos i kontrolu podataka (m/ž). Više detalja provjerite na linku, a prijaviti se možete do 31.8.2022.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Komentirajte prvi

New Report

Close