Najbolji poslovi
tržište rada

Tražite posao? Javite se na oglas i zarađujte do 18.000 kuna bruto

Osiguran je rad sa zanimljivim klijentima, fleksibilno radno vrijeme, redovna božićnica, više dana godišnjeg odmora i slobodan dan za rođendan.

Poslovni.hr
15. srpanj 2021. u 11:38
Foto: Pixabay

 

Proaktivni ste, organizirani i uporni? Zaposlite se kao voditelj marketinga (m/ž) u Zagrebu i ostvarujte bruto primanja do 18.000 kuna

 CadCam Design Centar d.o.o. traži voditelja marketinga (m/ž) u Zagrebu. Traži se odličan organizator za rad u stabilnoj tvrtki s 30 godina iskustva i više od 50 zaposlenih u 4 zemlje u regiji.

Posao obuhvaća razvijanje marketinške i promotivne aktivnosti, istraživanje regionalnog tržišta, planiranje poslovnih evenata, koordiniranje i osmišljavanje raznih aktivnosti, održavanje nove web stranice zanimljivom i aktualnom i slično.

Poslodavac nudi bruto plaću do 18.000 kuna, ovisno o iskustvu i znanju. Osiguran je rad sa zanimljivim klijentima, fleksibilno radno vrijeme, redovna božićnica, više dana godišnjeg odmora i slobodan dan za rođendan.

Uvjeti koji se očekuju su odlična organizacija, proaktivnost, volja za učenjem novih stvari, upornost i neodustajanje od cilja, viša ili visoka stručna sprema, minimalno tri godine iskustva na poslovima vezanim uz marketing te poznavanje engleskog jezika na C1 razini. Potrebno je i napredno poznavanje MS Office alata te aktivna vozačka dozvola B kategorije.

Aplicirajte najkasnije do 23.7.

Zanimaju li vas slične pozicije u Zagrebu, prijavite se: Marketing Manager (m/ž), Digital Performance Manager (m/ž) ili Asistent u marketingu (m/ž).

Ostalu bogatu ponudu zanimanja potražite na portalu posao.hr.

Sretno u pronalaženju posla!

 

New Report

Close