Osigurana godišnja bruto plaća od 43.000 eura – prijavite se!

Autor: Poslovni.hr , 18. veljača 2021. u 11:32
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL

Prijaviti se možete do 18.3.

Traži se pojačanje na poziciji Product Developer (m/ž) u Austriji. Poslodavac osigurava godišnju bruto plaću do 43.000 eura

ISG Personalmanagement za potrebe klijenta, međunarodne kompanije s visokom kvalitetom proizvodnje, zapošljava na poziciji Product Developer (m/ž). Posao se odvija u gradu Tirolu, Austrija.

Poslodavac osigurava godišnju bruto plaću od 43.000 eura. Zadaci na radnome mjestu obuhvaćaju razvijanje proizvoda od osnovne ideje kupca do serijske proizvodnje, definiciju narudžbe i tehničkog lista u izravnom savjetovanju s kupcem te razvoj inovativnog, tehnološkog i tržišnog proizvoda u timskom radu.

Potrebni su uvjeti završen studij industrijskog inženjerstva, proizvodnje, procesa ili elektrotehnike, odlične CAD i MS Office vještine, odlično poznavanje engleskog i njemačkog jezika te posjedovanje komunikacijskih vještina. Traži se znanje rada u FEM i SAP aplikacijama.

Prijaviti se možete do 18.3. putem linka. Ako ste zainteresirani za slične pozicije, provjerite ove u nastavku: glavni tehničar inženjer sistemske tehnologije (m/ž) u Sloveniji, CRHF Sales Representative/ Technical Consultat (m/ž) u Zagrebi ili Technical Operations Manager (m/ž) za Varaždin ili Osijek.

Ostalu bogatu ponudu poslova potražite na portalu posao.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close