Nudi se i više od 30.000 kuna za rad od kuće: Prijaviti se možete odmah

Autor: Poslovni.hr , 08. siječanj 2021. u 08:37
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Na posao.hr-u je trenutno više od 1.800 aktivnih natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a ovdje možete pronaći izdvojene poslovne prilike.

Poduzeće Tehnozavod-Marušić je visokoprofesionalna tvrtka koja se bavi sistem integracijom, prvenstveno na području tehničke zaštite, sigurnosnih sustava te audio/video sustava.

S timom kojeg čini više od 90 djelatnika i referentnom listom od preko 19.000 ugrađenih sustava, vodeća je tvrtka u ovom poslu u Hrvatskoj. Iz poduzeća trenutno zapošljavaju na poziciji sistem inženjer (m/ž) u Zagrebu.

Poslodavac nudi stimulativna primanja, regres, godišnju nagradu, mobitel, laptop i službeni automobil koji se može koristiti i u privatne svrhe.

Trude se potaknuti profesionalni razvoj svojih zaposlenika i plaćaju dodatne edukacije. Potiču radnu atmosferu u kojoj se zaposlenici brinu jedni o drugima. Vole organizirati team buildinge i druge interne manifestacije.

Na poslu Vas svakodnevno očekuje svježe voće, topli obrok i napitci!

No, dobiti ovaj posao neće biti lako! Traži se poznavanje Microsoft infrastrukturnih (Server, Exchange, Azure) tehnologija, mreže (VLAN, VPN, routing, switching), serverskog, mrežnog hardvera, a poželjno je i znanje osnova automatike i PLC-ova.

Ako Vas zaposle na poziciji sistem inženjer (m/ž) bit ćete zaduženi za projektiranje, instalaciju, nadzor, održavanje, nadogradnju radnih stanica, servera, serverskog softvera (Windows), sudjelovat ćete u unaprjeđenju IT sustava, te ćete obavljati i druge srodne poslove.

Za dodatne detalje i prijavu na natječaj poduzeća Tehnozavod-Marušić kliknite ovdje.

Drugi poslodavac — Yoummday traži kandidate (m/ž) za telefonsku prodaju, brigu o kupcima i korisničku podršku.

Posao se obavlja od kuće, a time se štedi vrijeme potrebno za putovanje na posao.

Uvjeti su komunikativnost i odlično znanje njemačkog jezika. Poslodavac ima pripremljene video tutorijale koji će novozaposlenoj osobi pomoći kako bi se sama snašla u poslu.

Radno vrijeme je fleksibilno, Yoummday Vam omogućuje da budete ‘sam svoj šef/šefica’!

Ako znate strane jezike, komunikativni ste, motivirani za uspjeh i uvjerljivi, to možete iskoristiti za jako dobru zaradu. Yoummday nudi plaću i do više od 30.000 kuna. Prijavite se. Rok prijave je 30.01.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Možete koristiti njihovu naprednu tražilicu poslova kako bi pronašli baš one oglase koji odgovaraju Vašim potrebama: NAPREDNA TRAŽILICA →

Želimo Vam sreću prilikom pronalaska novog posla!

Komentirajte prvi

New Report

Close