Najpoželjniji posao u autoindustriji: Na oglas se javilo čak 173.500 kandidata

Autor: Poslovni.hr , 07. travanj 2022. u 11:10
FOTO: Pixabay

Nevjerojatna informacija dolazi iz Amerike. Naime, na jedan oglas za posao u autoindustriji javilo se 173.500 kandidata.

Američki proizvođač automobila Dodge od svih je aplikanata izabrao deset finalista za poziciju vozača čiji će jedini posao biti – krafne, odnosno paljenje guma i driftanje automobila na raznim priredbama (službeno Chief Donout Maker). Atraktivnost ove pozicije je i u činjenici da zbog nje pobjednik neće morati napustiti vlastiti posao jer će za Dodge raditi preko vikenda, piše Revija HAK. Dodge nudi i izdašnu plaću od 130.000 eura godišnje (144.000 dolara) i Dodge Challenger SRT Hellcat od 716 KS i stražnjim pogonom kao službeni automobil. Vozač će biti ambasador marke i mora se pojavljivati ​​u redovitim intervalima na okupljanjima entuzijasta kako bi pokazao za što su Dodge modeli sposobni, odnosno paliti gume…

Deset finalista bit će prebačeno u Radford Racing School u Arizoni, gdje će započeti četverotjedno natjecanje, a konačna odluka o pobjedniku past će 26. travnja. Od kandidata se tražilo da dostave dvominutni video u kojem objašnjavaju zašto su baš oni idealni za posao. Prijave deset finalista mogu se pogledati na DodgeGarage.com.

Komentirajte prvi

New Report

Close