Zagrebačka banka uvela nove mogućnosti

Autor: Poslovni dnevnik , 06. veljača 2023. u 11:02
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Personalizirana ponuda, manje dokumentacije i brže odobrenje neke su od prednosti za mala poduzeća.

Zagrebačka banka uvela je za male poduzetnike predodobrene kredite uz brzu i jednostavnu realizaciju. Personalizirana ponuda, manje dokumentacije i brže odobrenje neke su od prednosti za mala poduzeća.

Proizvod je namijenjen postojećim i novim klijentima Banke iz segmenta malih poduzetnika za koje je obavljena provjera kreditne sposobnosti.

Korisnici unaprijed odobreni iznos mogu iskoristiti za financiranje svojih obrtnih sredstava putem jednog ili više vrsta kreditnih proizvoda, poput kredita za poslovno financiranje s rokom otplate do tri godine, dopuštenog prekoračenja po poslovnom računu, poslovnih kreditnih kartica te činidbenih ili platežnih garancija.

“Osluškujući interese i potrebe malih poduzetnika kao i izazove s kojima se suočavaju, uveli smo brzu realizaciju kredita kojim će dobiti sigurnu potporu i biti dodatno osnaženi u razvoju svojeg poslovanja”, izjavio je Slaven Rukavina, član Uprave Zagrebačke banke.

UniCredit Grupa uvodi predodobrene kredite za potporu malim poduzećima u 7 zemalja Srednje i Istočne Europe: Hrvatskoj, Bugarskoj, Srbiji, Češkoj, Slovačkoj, Rumunjskoj i Mađarskoj.

Uvođenje takvih rješenja otvara se pristup kreditima namijenjenim za održavanje ili proširenje poslovanja uz više limite i manje dokumentacije te bez potrebe za dodatnim jamstvima.

Komentirajte prvi

New Report

Close