Saznajte kako pripremiti projekt za E – Impuls

Autor: Poslovni.hr , 29. lipanj 2016. u 10:58
Foto: Pixsell

Poslovni uzlet održava se u organizaciji Poslovnog dnevnika, a realizira se u obliku besplatnih edukativnih sadržaja, edukacija i radionica.

Mali i srednji poduzetnici, svi koji to namjeravaju postati, a također i svi stručnjaci i profesionalci koji se žele upoznati s mogućnostima financiranja i načinom prijave na neke od aktualnih natječaja, sudjelovanjem na Poslovnom uzletu Grada Labina 1. srpnja (Gradska knjižnica Labin) dobit će jedinstvenu priliku usavršiti svoje znanje u vodama EU fondova.

Kristina Androlić, dipl.oec., certificirani Voditelj pripreme i provedbe EU projekata i vlasnica tvrtke Androlić konzalting za poslovno savjetovanje; održati će predavanje nakon kojeg će prisutnima tematika fonfova biti puno jasnija. Lakše će prepoznati koje mogućnosti fondovi pružaju pružaju te kako mogu olakšati svoju prijavu, kako sami procijeniti da li projektna prijava ima realne šanse za prolaz.

Iako je ulaz besplatan, zbog ograničenog broja mjesta nužno je napraviti online prijavu, a za sve potrebne informacije kontaktirajte nas na broj 01 6326 000 i 6326 021 ili na mail poslovni-uzlet@poslovni.hr

Naglasak će biti na aktualnom natječaju "Kompetentnost i razvoj malih i srednjih poduzeća" te najavljenim natječajima u sklopu E-impulsa (jačanje konkurentnosti mikro i malih poduzetnika, domaći sajmovi, promidžba poduzetništva, poduzetništvo žena, poduzetništvo ciljnih skupina: mladi, početnici, osobe s invaliditetom, poticanje start-up-ova, tradicijski i umjetnički obrti, revitalizacija poslovnih prostora, poduzetništvo hrvatskih branitelja).

Poslovni uzlet održava se u organizaciji Poslovnog dnevnika, a realizira se u obliku besplatnih edukativnih sadržaja, edukacija i radionica. Cilj projekta je poticanje malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Praktična komponenta projekta omogućuje stjecanje poslovnih kontakata i suradnika te razmjenu iskustva.

Više o Poslovnom uzletu grada Labina pročitati ovdje.

Dođite i unaprijedite Vaše poslovanje!

Komentirajte prvi

New Report

Close