Poslovni uzlet grada Labina 2016.

PCZ Konferencije Poslovni uzlet grada Labina 2016.
Više informacija

Lokacija

Gradska knjižnica Labin, Rudarska 1/A

Program

Program besplatnih edukacija pogledajte ovdje.

Više o predavačima i temama predavanja saznajte ovdje.

Kontakt

Za dodatne informacije obratite se na telefone 01 6326 000 i 6326 021 i  na e-mail 
poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Poslovni uzlet grada Labina 2016. Labin

Poslovni uzlet grada Labina održati će se 1. srpnja 2016. u Gradskoj knjižnici Labin, Rudarska 1/A

Poslovni dnevnik organizira u suradnji s Gradom Labinom i Istarskom županijom korisne poslovne edukacije i predavanja za poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova, kao i za sve osobe koje žele produbiti svoja znanja i sposobnosti u marketingu, novim tehnologijama i financijama.

Polaznike će profesionalci iz poslovnih grana informirati o novostima iz poslovnog svijeta te opskrbiti savjetima iz financija, novih tehnologija i poljoprivrede . Uz savjete o financijskim mogućnostima za pribavljanje sredstava za ruralni razvoj i gospodarstvo, polaznici će saznati koji su koraci za kontrolu i stvaranje novca.

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta grada Labina pozdravit će i gradonačelnik Tulio Demetlika te župan Istarske županije Valter Flego.

U sklopu edukativnog dana održati će se panel diskusija na temu "Potpore u gospodarstvu Istarske županije i Grada Labina" na kojoj će svi poduzetnici, obrtnici i vlasnici OPG-a imati priliku sudjelovati. Tematski različite i interaktivno usmjerene radionice potaknut će sudionike kako na efikasan naćin postići konkurentnost i poslovni uspjeh.

Polaznici će biti upućeni u najnovije informacije iz financijskog sektora i saznati koji su najaktualniji natječaji za sredstva iz EU fondova. Otvaranje i održavanje konkurentnog biznisa često ovisi i o neprestanim investicijama, pri čemu nam pomaže širok raspon bankarskih proizvoda. Prisutni će saznati koji su proizvodi najfleksibilniji i najpogodniji za njihove specifične primjere, a stečeno će znanje iz područja financija moći kombinirati sa savjetima stručnjaka poljoprivrede.

Poslovni uzlet održava se diljem Hrvatske s ciljem promicanja i unaprijeđenja kvalitete poslovanja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svim zainteresiranima za poslovne teme, informacije i alate u svrhu poboljšanja poslovnog statusa, a polaznici predavanja napuštaju s korisnim iskustvom i novim kontaktima.

Sudionici
  • Poslovni uzlet grada Labina 2016.

    Krešimir Jusup, Hrvatski Telekom

  • Poslovni uzlet grada Labina 2016.

    Simon Ferjuc, Tetida d.o.o.

  • Poslovni uzlet grada Labina 2016.

    Nikola Nikšić, Konter savjetovanje