Predstavljen novi model video konferencije

Autor: Poslovni.hr , 10. listopad 2014. u 09:02
AVR/videokonferencija

Riječ je o potpuno inovativnom sustavu koji omogućava profesionalni sastanak s udaljenim partnerima i suradnicima

Prošlog tjedna, u Kongresnom centru Forum Zagreb (Green Gold), u organizaciji tvrtke AVR, kao ekskluzivnog uvoznika za Hrvatsku, predstavljen je novi sustav za videokonferenciju, Aver EVC300.

Riječ je o potpuno inovativnom sustavu koji omogućava profesionalni sastanak s udaljenim partnerima i suradnicima – koji uopće ne posjeduju konferencijski sustav. Naime, uz besplatnu aplikaciju EZMeetup, videokonferencijski poziv moguće je ostvariti i samo putem tableta, smartphone-a ili laptopa.

EVC300 je "sve-u-jedan" rješenje, koje omogućuje korisnicima korištenje video konferencije odmah, bez potrebe za skupim instalacijama, nadogradnjama i sistemskom podrškom, a dolazi u kompletu sa svim potrebnim komponentama: glavnom CODEC jedinicom, jednim ambijentalnim mikrofonom, te pomičnom Full HD kamerom sa 16 x optičkim zumom, svim potrebnim kablovima za povezivanje, ali i trogodišnjim jamstvom.

David Kokot, voditelj odjela multimedije, ovom prilikom izjavio je kako se sve više domaćih malih i srednjih tvrtki, radi minimaliziranja troškova odlučuje za videokonferencijske sustave: " Videokonferencija je danas postala neophodno sredstvo komunikacije u poslovnom svijetu – olakšava posao, ubrzava ga, te doista reducira troškove, jer naprosto više nema potrebe za čestim poslovnim putovanjima i gubitkom radnog vremena, a istovremeno povećava efikasnost rada – komunikacijom po potrebi i u željeno vrijeme sa udaljenim partnerima. EVC300 je povoljan, visoko kvalitetan i jednostavan za korištenje Full HD video konferencijski sustav, namjenjen tvrtkama s dislociranim uredima, partnerima i suradnicima – u drugim gradovima, državama, pa i kontinentima, a koji imaju potrebu za čestim sastancima i suradnjom. Također, videokonferencije se sve češće koriste i u edukativne svrhe, kako bi primjerice, predavač iz inozemstva mogao uživo prisustvovati i održati predavanje ili kolegij studentima, ali i u medicinske svrhe, radi konzultacije liječnika, prijenosa operacija uživo i slično. "

Komentari (2)
Pogledajte sve

NOVA SABORNICA

Evo, to je ispravno rješenje za NOVU SABORNICU.,Svi lijepo svojim kućama, dobit ćete poštom zaduženje / komplet sa kamerom i tastaturom
slušalicama i sl…/

Smanjili smo troštove za 2 milijarde ………. / zezam se …ali…/

kakav je to NEPOTPUNO inovativan sustav?

New Report

Close