Poslovni eventi sa suvremenim cateringom

Autor: Promo , 11. rujan 2019. u 09:01
Foto: Promo

Ova catering firma svaki će poslovni domjenak odvesti na višu razinu.

Kada pričamo o poslovnim domjencima, moramo se složiti da su s vremenom postali vrlo popularni, a savršena su prilika za okupiti zaposlenike, klijente i partnere te se počastiti dobrom hranom.

Baš hrana je važna stavka svakog eventa, a da bi ista bila za pamćenje potrebno je angažirati stručni catering tim. Zvona catering zna kako iznenaditi uzvanike svojom širokom ponudom tradicionalnih i modernih, vegetarijanskih i veganskih, beglutenskih, LCHF, Halal jela i sl.

Zanimljivo je kako na samim eventima pripremaju i show cooking s raznim cornerima – carving corner, cheese & wine corner, pasta & rissotto corner, BBQ corner, burger i tacos corner i sl…

Pripremanje hrane pred gostima je veliki izazov ali poseban gušt, kako kažu iz Zvona catering, a sve se priprema prema najvišem standardu te se hrana tako svježe pripremljena odmah i poslužuje gostima. Njihov catering je urban i atraktivan, pa tako različite tipove hrane poslužuju i u zdjelicama – takozvani bowl food.

Hrana u zjelicama je nešto između finger food-a i jela u čašicama. Veće od canapea, a četvrtina tanjura glavnog slijeda jela, praktično za poslovne evente zbog hodanja, stajanja i opuštenih poslovnih razgovora, a izgleda primamljivo i moderno. Toplo-hladne ili tople salate, krem juhe, krupniji finger food, voćne salate i ostali deserti idealni su za bowl food, a samo su neka od jela koje će Zvona catering poslužiti na eventima.

Osim poslovnih proslava i domjenaka, organiziraju catering i dodatnu opremu za seminare, konferencije, prezentacije, predavanja i team buildinge.

Više o njihovoj ponudi i rezervaciji termina svog poslovnog eventa saznajte ovdje.

New Report

Close