Posjetite besplatni edukativni seminar i saznajte više o modernom knjigovodstvu!

Autor: Poslovni.hr , 13. siječanj 2016. u 08:42
Foto: Neoconto

Neoconto je idealna usluga za manje udruge jer je fokusirana isključivo na njih, potpuno je usklađena sa zakonom i vrlo je jednostavna za korištenje.

Svi koji imaju manju udrugu i u potrazi su za sigurnim i modernim knjigovodstvom, konačno mogu odahnuti! 25. siječnja na tržište dolazi Neoconto, najjednostavniji alat za vođenje poslovanja vaše udruge! Riječ je o specijaliziranoj i cjelovitoj internetskoj usluzi koja pomaže udrugama u vođenju knjigovodstva i administrativnih poslova.

Neoconto je idealna usluga za manje udruge jer je fokusirana isključivo na njih, potpuno je usklađena sa zakonom i vrlo je jednostavna za korištenje. Korisnicima je dostupna i podrška knjigovodstvenog i informatičkog tima, a podaci su potpuno sigurni. Zaboravite na probleme s računima, izvodima, blagajnom, članarinama, isplatom honorara te zakonom propisanim upravljačkim izvješćima i posvetite se onome zbog čega ste udrugu i osnovali!

Usluga je oblikovana u četiri osnovna paketa. Ako vam ne treba knjigovodstvo nego samo usluga vođenja članova ili izrade statuta udruge, tu je Neo Free paket. Za sve kojima je potrebno jednostavnog knjigovodstvo, paket Neo S pravi je izbor! Za one s dvojnim knjigovodstvom tu je Neo M paket, dok je za one najzahtjevnije pripremljen Neo L paket.

Kako biste se detaljnije upoznali s uslugom i njezinim funkcionalnostima, svakako vam preporučujemo da se pridružite besplatnim edukativnim seminarima u pet najvećih hrvatskih gradova. Uz predstavljanje usluge, saznat ćete više o zakonu o udrugama, zakonu o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija te drastičnim kaznama koje propisuje zakon u slučaju ne pridržavanja, kako za udruge tako i za odgovorne osobe. 

Pogledajte raspored, kliknite na odabrani grad i rezervirajte svoje mjesto kako bi ste saznali odgovore iz prve ruke!

Zagreb – 25.01., ponedjeljak, HGK, Roosveltov trg 2, od 17 do 18:30

Osijek – 26.01., utorak, HGK, Europske avenije 13, od 17 do 18:30

Split – 27.01., srijeda, HGK, Obala A. Trumbića 4, od 17 do 18:30

Rijeka – 28.01., četvrtak, HGK,Bulevar oslobođenja 23, od 17 do 18:30

Pula – 29.01., petak, HGK, Carrarina 5, od 17 do 18:30

 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Možda će te zanimati…

New Report

Close