Poduzetnik ste i trebate nenamjenska sredstva za likvidnost? Evo kako možete do novca

Autor: Promo , 04. rujan 2023. u 16:00
Foto: Pixabay

Brojni poduzetnici, zbog činjenice da često imaju niske, minimalne direktorske plaće, nisu uopće ni svjesni da mogu dobiti značajnije kredite kao fizičke osobe.

Zahvaljujući modelu kombiniranog dohotka u kojem kreditnoj sposobnosti vlasnika njegova tvrtka pomaže u osobnom otplatnom potencijalu, moguće je realizirati kredit od 40.000 eura i naviše. Upravo ta sredstva moguće je usmjeriti u poslovni model tvrtke kao nadopunu u vidu obrtnih sredstava putem pozajmice vlasnika. Model kombiniranog dohotka ekspertiza je grupacije 3D Financije.

Cijeli je niz prednosti ove vrste nenamjenskog financiranja:
– atraktivne kamatne stope (već od 4,49%, fiksne za cijeli period)
– dugi rokovi otplate kredita (do 10 godina)
– nenamjensko korištenje (isplata na tekući račun vlasnika tvrtke; bez pravdanja namjene)
– brza realizacija (u većini slučajeva dovoljno je 10 dana do isplate kredita)
– mogućnost korištenja u razne poslovne svrhe što u konačnici doprinosi jačanju postojeće tvrtke ili ulaganjem u novu tvrtku
– mogućnost korištenja u razne privatne svrhe (kupnja vozila, zemljišta, adaptacija nekretnina, kupnja garaža i dr.)
– nositelj kredita je fizička osoba-vlasnik tvrtke (bez negativnog utjecaja na budući otplatni potencijal tvrtke)

Jednostavnim rječnikom objašnjeno, vlasnik tvrtke dobiva nenamjenski kredit na temelju kombinacije svojih osobnih primanja, financijske snage tvrtke i održivosti poslovnog modela. Naime, takvu kalkulaciju primjenjuju neke banke na hrvatskom tržištu na način da prilikom izračuna otplatnog potencijala uzimaju u obzir zajedničku  kreditnu sposobnost fizičke osobe i tvrtke koja je u njezinom vlasništvu ili suvlasništvu.


3D Privatne financije – vaši eksperti za kredite
Svi zainteresirani mogu se javiti u tvrtku 3D Privatne financije d.o.o. na sljedeće kontakte:
info@3dprivatne-financije.hr
+385 1 6609 695


Brojni poduzetnici, zbog činjenice da često imaju niske, minimalne direktorske plaće, nisu uopće ni svjesni da mogu dobiti značajnije kredite kao fizičke osobe. Većinu svojih financijskih potreba zato rješavaju realizacijom kredita na samu tvrtku, neovisno o namjeni potrebnih sredstava. Pri tome se često suočavaju s dugotrajnom i kompleksnom obradom zahtjeva, kratkim rokovima otplate kredita, a to u konačnici rezultira visokim mjesečnim otplatama. Čak i kada je riječ o kreditima koji nisu tako visoki to nerijetko predstavlja veliko opterećenje za njihovo poslovanje. Osim toga, na taj način smanjuje se i dugoročna kreditna sposobnost tvrtke i otežava potencijalno buduće financiranje.

Model ‘kombiniranog dohotka’ rješava sve navedene probleme – smanjuje mjesečne rate i ne povećava kreditnu zaduženost tvrtke. Grupacija 3D Financije ima veliko iskustvo upravo u realizaciji kredita ove vrste te pripremom financijske dokumentacije za banku ubrzava i olakšava poduzetnicima cjelokupan proces. Pored toga što na taj način štedimo poduzetniku dragocjeno vrijeme,  i sam kredit će uz pomoć grupacije 3D financije biti realiziran po znatno boljim uvjetima – s nižom kamatnom stopom, optimalnim rokom otplate i bez uključivanja dodatnih sudionika/sudužnika.

S obzirom da je riječ o nenamjenskom kreditu, poduzetnik ga može iskoristiti u bilo koju svrhu – za vlastite potrebe, ulaganje u neki novi projekt bez opterećivanja operativnog poslovanja postojeće tvrtke ili pak za kapitalno jačanje postojeće, kroz vlasničku pozajmicu.

Pored navedene opcije, dodatno financiranje izvan okvira tvrtke poduzetnik može ostvariti i putem hipotekarnih kredita. Na taj način može doći i do većih sredstava – od 40.000 pa do 150.000 eura te uz još duže rokove otplate – od 20 godina. I u ovom slučaju može slobodno raspolagati s dobivenim sredstvima, s tim da zbog višeg iznosa kredita, neophodno mora imati nekretninu u vlasništvu kao dodatno sredstvo osiguranja.

Model kombiniranog dohotka moguće je koristiti i kod stambenih kredita, za razne namjene – kupnja nekretnina, dogradnja ili adaptacija postojeće nekretnine, izgradnja nove nekretnine.

Uz ove modele i podršku financijskih stručnjaka iz tvrtke 3D financije poduzetnici napokon mogu dobiti privatne kredite nakon što su dugi niz godina u tome bili ograničeni visinom svoje neto plaće, a ponekad i malim brojem djelatnika koje zapošljavaju.


3D Privatne financije – vaši eksperti za kredite
Svi zainteresirani mogu se javiti u tvrtku 3D Privatne financije d.o.o. na sljedeće kontakte:
info@3dprivatne-financije.hr
+385 1 6609 695


 

Komentirajte prvi

New Report

Close