Nagrada, bonusi i udjeli u tvrtki

Autor: Ana Maria Filipović Grčić , 20. prosinac 2016. u 21:59
70 zaposlenih dobit će velikodušne nagrade

Njih ukupno 70 dobit će ukupno 200.000 kuna.

Djelatnici hrvatske tvrtke Hermes International koja stoji iza ekološkog brenda pekmeza, džemova i namaza, Dida Boža bit će ove godine nagrađeni vlasničkim bonusom, regresom i jubilarnom nagradom, izvijestili su u utorak iz kompanije.

Njih ukupno 70, koliko je Hermes u 2016. godini imao zaposlenih, dobit će ukupno 200.000 kuna pri čemu će se za višegodišnju lojalnost i svoje zalaganje posebno nagraditi djelatnici koji za tvrtku rade deset i duže godina.  Proizvodi Dida Bože već su nekoliko godina prisutni na tržištu Sjedninjenih Američkih država te je povećanje opsega posla ujedno omogućilo i otvaranje novih radnih mjesta kroz protekle godine.

Iz kompanije ističu da godišnje izvoze više od 70 kontejnera proizvoda, od kojih ekološki džem od smokava niz godina osvaja brojna svjetska priznanja, poput zlatnih odličja s manifestacija Fancy Food Show koje okupljaju više od 50.000 proizvođača ekološke hrane iz Sjedninjenih Američkih Država i ostatka svijeta. Također, istaknuli su i da je u novi proizvodni pogon u protekle dvije godine uloženo tri milijuna eura, dijelom financirano sredstvima iz IPARD programa Europske unije.

U 2016. godini Hermes je otvorio i dvije specijalizirane trgovine, Gift Shop u Zagrebu te Concept Store u Vodicama smješten u kući u kojoj je originalno živio djed vlasnika Neb Chupina, po čijoj je biografiji inspiriran brend Dida Boža. Od noviteta za 2017. godinu, stoji u priopćenju Hermesa, izdvojili su seriju proizvoda koja će uključivati i poseban dijetetski program džemova za dijabetičare. Brend Dida Boža smatra se liderom na hrvatskom tržištu u segmentu ekoloških proizvoda te sinonimom za proizvode jedinstvenog okusa. 

Komentirajte prvi

New Report

Close